Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az irományról?
Nem olvastam végig, mert nagyon hosszú. Én azt tartom róla, hogy általánosan szemléli a nőket. Ha ugyanez a férfiakról szólna, akkor látnánk benne magunkat is és ugyanezt éreznénk, hogy vannak kategóriák, amibe besorolhatóak vagyunk és vannak, amelyik egyáltalán nem igaz ránk!
Amikor személyiségekről vitatkoznak a szakelőadók, akkor nem mindig teszik hozzá, hogy a többség ezek keveréke.
Pedig ez a lényeg. Nem lehet ezeket a kategóriákat ráhúzni senkire és ezek szerint viselkedni velük.
A feleségem például legalább annyira visszahúzódó volt, mint amennyire érzéki, az első randinkon (az itt felsorolt modell szerint).
~45F
ennyi közhelyes hülyeséget már rég nem láttam :D annak ellenére hogy azt mondja h nem minden nőre igaz,meg vannak kivételek,mégis úgy ír mintha lenne egy tuti racept hozzánk nőkhöz.majdnem teljesen végigolvastam.
1-a nőket nem lehet 4 csoportba beosztani.talán még 8ba sem.
2-" gyakran ez a támadó magatartás csak azért van, hogy ezzel eltávolítsák maguktól a nem elegendően agresszív férfiakat. Az ilyen (ritka) esetekben üzeneteid lényege a következő lehet: Ne légy ilyen együgyű elégedetlenkedő szuka; tiszta zagyvaságokat beszélsz, igazán jól lehet szórakozni rajtad. Amikor meg a nő elkezd csaholni, a legeredményesebb húzás, ha különös módon te is visszaugatsz agresszívebben és még nagyobb megvetéssel...szomorú, de ezt sajnos így kell."-komolyan azt hiszi h ez így müködik?úgy el lesznek hajtva ahogy kell :D
3-a nő számára a szex egy fajta megadást jelent egy rettenetes hatalmasságnak - egy elsöprő szenvedélynek, valaminek, ami annyira igaz, hogy előtte nincs is más választása.-BÁRMILYEN HIHETETLEN,MI NŐK IS KÍVÁNJUK A SZEXET.nem megadás ha magad is akarod.
4- érzelmi változatosság . A nők szeretnék állandó edzésben tartani érzelmi izomzatukat - szeretnek derűsek, szomorúak, büszkék, megalázottak, kívánatosak és nem kívántak lenni. -KOMOLY?szerinted szeretünk nem kívánatosnak és megalázottnak lenni????
5-és a női fantáziában gyakran erős mazochista elemek is szerepelnek. Imádják, amikor uralkodsz rajta vagy másokon. A nő beszédének utánzásával és gyerekes gügyögéssel nemhogy megsértjük őt, hanem épp ennek ellenkezőjét váltjuk ki: odalesz értünk - és ezzel megint csak fitogtathatjuk hatalmunkat!-INKÁBB NEM IS FOLYTATOM TOVÁBB,ENNYI ÖKÖRSÉGET!sok nőnek van mazochista hajlama,de jegyezzétek már meg!!!CSAK AZ ÁGYBAN!!!SEHOL MÁSHOL!meg gyerekes gügyögés???--hagyjuk inkábbb-kiváncsi vagyok az illetőnek mennyi második randija volt.álatlánosított marhaság és nem lehet a nőkre általánosításban értelmezni.ha tartós párkapcsolatot akarsz,ne erre alapoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!