Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erdeklem?

Figyelt kérdés

Van egy fiu a suliba folyton szemezunk

keressuk egymas tekintetet.Facebookon

megboktem majd par honapra ra 2x

visszabokott azota nem.

A baratnojenek is feltunt hogy nezeget

engem.

Van baratnoje mar kb2-3 eve.

Szoval az erdekelne hogy tetszek neki

vagy micsoda mert nem tudom hova

tenni ezeket a dolgokat.:)

es van nala esely?

Persze nem fogok probalkozni mert nem

rontok bele a kapcsolatukba mert tudom

milyen meg amugy se probalkoznek.

Szimplan csak erdekel hogy van-e nala

eselyem persze tudom hogy ott van a

baratnoje es szereti meg stb de csak

erdekel hogy igy mennyi az eselye.Mert

hat ez igy persze hogy erdekel ha van

egy fiu folyton keressuk egymas

tekintetet es van baratnoje.Nem vaksagot

fogadott veglis.:D

#fiú #lány #iskola #erdeklodik?
2014. szept. 12. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani. Amúgy velem is ugyanez van.
2014. szept. 12. 20:53
 2/4 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül ezt jelenti... én már sokszor befürödtem ezzel az elmélettel :/
2014. szept. 13. 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:
majma45 elmondanad hogy hogy volt az egesz?:)
2014. szept. 13. 18:51
 4/4 anonim válasza:

Persze:)

A fiúval osztálytársak vagyunk, de már korántsem olyan a kapcsolat köztünk mint régen... Természetesen az én hülyeségem miatt van, mert teljesen félreértettem a kapcsolatunkat, azt hittem belémszeretett. Mindig odajött hozzám szünetekben, szemeztük aztán lesütottük a szemünket, jóformán csak velem volt igazán jóban... és aztán eszemmel elmondtam neki hogy mennyire szeretem meg ez-az, ő erre azt mondta hogy a barátságunk fontosabb és hogy nem akar osztálytárssal járni, és a poén az hogy erre 2 hétre összejött az úgyszintén osztálytársammal. Elég gáz sztori, de hát már túltettem magam rajta, viszont az önbizalmam jóval csökkent..

Nem igazán egy a történetünk, de a lényeg ugyanaz. Ez a szemezgetés meg ilyenek nem feltétlenül ilyenre utal, pláne ha barátnője van. :)

2014. szept. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!