Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érdeklem? :/
Figyelt kérdés
Eddig mindennap beszéltünk,egyszer találkoztunk,utána is beszéltünk facen .. de már 2 napja nem írt.. ami furcsa ha hozzátesszük hogy eddig végig beszéltük a napokat.. :/ Már nem érdeklem?2014. júl. 7. 23:01
1/5 anonim válasza:
Írj rá, és a reakciójából ki fog derülni, hogy áll a dologhoz.
2/5 A kérdező kommentje:
legutóbb is én írtam rá.. beszélgettünk,de most megint nekem kéne írni?:/ ha úgy érdekelném mint eddig akkor írna szerintem..:/ Eddig mindig írt reggel ahogy felkelt. most meg.. sz*rba se vesz.. :/ felejtsem el?
2014. júl. 7. 23:12
3/5 anonim válasza:
Írj rá, mondom. Ha továbbra is ilyen, meg is említheted neki, hogy mi van, nem éred el mostanában. Aztán mond valamit, abból is leszűröd mi van.
És ha azok után se változik semmi sem, akkor hagyd. Utána már tényleg ostobaság, most viszont még nem, próbáld meg :)
4/5 anonim válasza:
Velem nemrég ugyanez történt. Nem jöttünk be, ennyi.
5/5 anonim válasza:
Írj neki még párszor mindenképp. Ha nem kelletek egymásnak, úgyis kiderül, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!