Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csípőm/fenék 107 cm körbemérve, nagyon széles vagyok?
# 4
"Mikor nekem 93 centi vol akkor logott a hasam...a polókban folyt:D
Szoval nagyon széles!"
Attól, hogy neked 93-as csípőbőségnél már "folyt a hasad", még egyáltalán nem lehet azt a következtetést levonni, hogy egy másik nőnél azonos, vagy nagyobb csípőbőségnél ugyanaz a helyzet, és hogy neki az túl széles, mivel lehet, hogy neki teljesen más a medencéje, az egész csontozata és a testalkata, mint neked.
Ezekből a száraz számadatokból szerintem nem sokkal jobban lehet az alakra következtetni, mint a dátumból az időjárásra.
Nekem véletlenül pont annyi a derék- és mellbőségem, mint a kérdezőnek, a csípőbőségem meg csak 2 centivel kisebb, mint az övé, de megtippelni sem tudnám, hogy hány kilót kéne ahhoz magamra rántanom, hogy a legnagyobb rosszindulattal azt mondhassa valaki, hogy "lóg a hasam".
Ha belegondolsz, ugyanolyan medence mellett lehet valakinek úgy X cm a csípőbősége, hogy karcsú alkat, lapos, vagy picit domborodó hassal és formás, kerek popsival, és úgy is, hogy annyira hájas a hasa, hogy szó szerint lóg, de mellé lapos a feneke.
Önmagában a széles csípővel nincs semmi gond, a legtöbb férfi számára éppenséggel vonzó, főleg, ha kb. 0,7 körüli derék-csípő aránnyal párosul.
# 13
Mindenképpen azt szeretnéd hallani, hogy nagyon széles vagy? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!