Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor is felkelthetem a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is felkelthetem a pasik figyelmet, ha nem miniszoknya, cicikidobos top/ruha van rajtam?

Figyelt kérdés

Szoval szombaton megyek egy buliba, es ott lesz az a pasi is, aki tetszik. Viszont nem szeretnek szoknyat felvenni, mert abban nem tudok rendesen tancolni, folyton azt neznem, hogy nem latszik-e ki valami, folyton huznam lefele.

Ezert arra gondoltam, hogy felveszek egy feher magassarkut, egy vilagos nadraggal [link] feher toppal, ami alul kicsit buggyos, felul pedig kicsit kivagott, de nem latszik ki a cicim, erre pedig ravennek egy feher blezert, [link]

2014. szept. 11. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
így nehezebb
2014. szept. 11. 12:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Persze, csak mielőbb kezdd el ledobálni őket magadról!
2014. szept. 11. 12:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Főleg így, nem bukok a cicikidobós lányokra. De azért ha ilyen vékony vagy, mint a csajok a képeken, akkor szedjél fel pár kilót. :D
2014. szept. 11. 12:09
 4/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
Az én figyelmemet ezekkel a ruhákkal nem keltenéd fel, de biztos van olyan pasi, akiét igen. Tudod mi nem vagyunk egyformák, nem egyforma az ízlésünk sem.
2014. szept. 11. 12:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem, en teltebb vagyok, szoval kerekebb a fenekem, nagyobbak a melleim, a labaim se ennyire vekonyak, de formasak.
2014. szept. 11. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha odamész táncolni hozzá mindegy milyen a ruha, szerintem egy nadrág is lehet szexi, ha jól áll a nőn.
2014. szept. 11. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:
a ruha tökmindegy, ha jó csaj vagy akkor észrevesz, ha nem akkor nem.
2014. szept. 11. 12:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy általában túldimenzionáljátok a ruha jelentőségét.

Most csak a külsőségeket nézve, ha csinos a testalkatod, szép az arcod, bőröd, fogazatod, kellemes az illatod, akkor smink nélkül egy farmerban és egy sima topban is jobban tetszel, mint egy kevésbé szerencsés adottságú csaj a legdrágább Haute couture ruhában, mesterfodrásznál készített frizurával, profi sminkkel stb...

2014. szept. 11. 12:21
 9/13 anonim ***** válasza:

A viselkedéseddel, kisugárzásoddal is felkeltheted valaki figyelmét.

Attól függ, hogy milyen kapcsolatot akarsz: ha megelégszel 1-2 éjszakával, akkor mindenképp miniszoknyát vegyél, ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, akkor tök jó ez az összeállítás! Mellé mosolyogj sokat, flörtölj a pasival és sikered lesz.(legalábbis az én tapasztalataim alapján)

U.I. Nem azt mondom, hogy egy miniszoknyás, cici mutogatós csaj nem lehet okos, aranyos, stb, csak a fiúk nem veszik annyira komolyan. Ezért nem mindegy, hogy milyen kapcsolatot akarsz vagy, hogy hány évesek vagytok.

2014. szept. 11. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért a ruhához annyit fűznék hozzá, hogy ha férfi vagy és porfi fotóssal csináltatsz öltönyös, meg inges képeket magadról és azt teszed ki ömlenek a nők, különben meg a kutya nem néz rád, hiába nem hordasz olyat csak 3 évente egyszer... Pedig nem a ruha tenné az embert, de ilyen világban élünk.
2014. szept. 11. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!