Hány éves kortól "kell" egy "kis fekete"? És hova lehet felvenni?
Szerintem akkortól, amikortól tudod, hova kell felvenni...
A nőiesség klasszikus jelképét nem itteni válaszokra alapozva kell megvenned, és ezt szerintem nem lehet számokban megmondani...:)
Anyának meg az a véleménye, hogy 20 felett már nem árt ha van...:)
Értem, köszi a válaszokat. :)
De mindenkinek kell egy ilyen? Vagyis nem árt, ha van? Alaktól függetlenül? :/
Mint írtam, nem kell. Nekem pl az első három koktélruhám lila volt, a negyedik lett fekete, de még sose vettem fel sehová :p. Olyan alkalmakra lehet felvenni mint pl színház, koncert (nem rockkoncert, nyilván), randi (inkább 25 felett), elegánsabb vacsora, munkahelyi buli, családi események (rokonok ballagása, szalagavatója, ha kiöltöztök Karácsonykor, arra is jó), bankett, esetleg temetés (ha nem túl merész a ruha). Ha ilyenekre egyáltalán nem jársz, akkor fölösleges, ha mégis akkor se muszáj feketében menni, sőt ha más színű akkor esküvőre is jó (vendégként). De bármelyik helyre mehetsz másban, szoknya + blúz, vagy akár nadrág + blúz összeállításban, igen ritka hogy valaki konkrétan koktélpartira vagy dress code-os rendezvényre legyen hivatalos.
A fekete szinte mindenkinek jól áll és bármivel kombinálható (illetve fekete cipője szerintem mindenkinek van, úgyhogy az se probléma hogy nincs mivel felvenni), a szabása meg ugye bármilyen lehet, tehát minden alakra lehet találni előnyöset.
Szerintem nem kell.
Én 27 éves vagyok, de nincs "kis feketém" és nem is lesz. Esküvőkre és ballagásra megyek, ha megyek, és oda inkább színesebb elegáns ruhát viselek.
A kis fekete nekem nagyon komor. Csak temetésre tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!