Holnap egy barátnőm szülinapi bulijába megyek, és egy fekete testhez simuló ruhát szeretnék felvenni. Azonban ezt így túl egyszerűnek tartom. Szerintetek mivel dobhatnám fel? Én egy színes harisnyára gondoltam, egyéb ötletek kérnék.18L
Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 12:31
1/6 anonim válasza:
Én is színes harisnyát húznék. Ahhoz színben passzoló bizsukat, fülbevaló, egy feltűnőbb nyaklánc vagy karkötő.
2/6 anonim válasza:
Ha testhez simuló a ruha, akkor még egy övvel is feldobhatod illetve egy hosszú nyaklánccal.
Csak vigyázz, hogy ne vidd túlzásba.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az arany kiegészítők nagyon szépen mutatnak fekete ruhával. Arany karkötő, nyaklánc.
4/6 anonim válasza:
akar a szines harisnya is nagyon jo,de vmi szep bizsuval feldobhatod ;) az egyszeru ruhahoz,akar vmi extemebb kiegeszitot is valaszthatsz :PP
5/6 anonim válasza:
ú szerintem színes harisnyát ne húzz, az olyan kislányos, idétlen hatást kelt. viszont az arany színű ékszerek jól néznének ki, H&M-ben lehet olcsón venni :)
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!