Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnám feldobni a...

Hogyan tudnám feldobni a fekete, kicsit mamás beütésű kabátomat?

Figyelt kérdés

mondjuk egy sálra gondoltam, amit a kabáton kívül hordanék...

tudnátok olyan képeket linkelni, amiken fekete télikabáton (nem pufis, de dzsekis anyag) a sál kívül van?

nem nagyon hordtam eddig sálat és nem tudom sosem megcsinálni úgy, h jól nézzen ki :/

szerintetek milyen színű sálat válasszak? (általában a táskám és a csizmám barna, hajam szintén)

előre is köszönöm!

2013. nov. 21. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:

A sál jó ötlet, én is ezt mondtam volna. Itt van pár kötési technika, de neten van még több videó is, nézegesd. Egy-két használhatót csak találsz.

http://www.youtube.com/watch?v=Ye3msmfbxZ0

Színben nem vagyok biztos. Olyan kéne ami elüt a fekete kapáttól, és pászol a többi kiegészítőhöz. A barna nem biztos hogy olyan feltűnő. Nem tudom, talán valami mustárszínű sállal meg lehetne próbálni hogy milyen.

Vagy lecseréled a táskád valami másra, zöld, kék, bordó, bármi ami tetszik, és egy olyan színű sál.

2013. nov. 21. 13:23
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. nov. 21. 13:28
 3/3 A kérdező kommentje:
még milyen színű sálat ajánlanátok ehhez a "szetthez"?
2013. nov. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!