Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajozzak avagy ne még? (14/f)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozzak avagy ne még? (14/f)

Figyelt kérdés

Nehéz és színvonalas iskolába járok, sokat kell tanulni.

Az adottságok megvannak(focizok és úszok), viszont mégis tartok tőle egy picit:D

Mit tegyek?!

2010. jan. 18. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:

14 évesen nem korai, de ha nem érzed magam elég "nagyfiúnak", akkor nyugodtan ráérsz még vele. Van egy ismerősöm, aki 20 évesen kezdte el. Az már azért kicsit sok szerintem, de mégse ciki, ha jól csinálod. :)

Ha tetszik valaki, bátran vágj bele!

2010. jan. 18. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
bocsi, elírtam: magad
2010. jan. 18. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. jan. 18. 20:31
 4/8 anonim válasza:
Ha nem is csajozol konkrétan, azért érdemes valamilyen szinten kapcsolatba kerülni velük, pl. megtapasztalni, hogy miként reagálnak szövegedre, mennyi közös érdeklődési pontotok van vagy éppen milyen modorban beszélsz az ellenkező nem képviselőivel. Az pl. elég ciki, ha mondjuk 18 évesen belekezdenél a csajozós dolgokba, csak éppen egyik sem hajlandó beszélni veled, mert egy figyelmetlen, nőkre tekintettel nem levő gyökér vagy :)
2010. jan. 18. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha akarsz egy csajt igen, én 2-3 hét múlva leszek 15, de nekem nem hiányzik most semmi sem az életemből, így én még várok.
2010. jan. 18. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk úgy:D Szoktam kapni, nem egy lánytól puszit. Ölelgetnek... Udvarolnak XD

Csak egyelőre lehet,hogyinkább még tanulok...nem tudom:D

Lehet,hogy eztmost azért mondom, mert félek?!:P

2010. jan. 18. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Jajjj, remélem az én gyerekem is ilyen lesz!

"Még tanulnék"

Legyél csak az ellenkező nem társaságában nyugodtan, aztán majd úgyis lesz egy olyan kislány, aki megtetszik. Majd akkor kezdj csajozni!

2010. jan. 18. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
bazzzzz áááá tarkólövés tarkólövés! ezt mi a p*csának mi mondjuk meg hogy csajozzál-e vagy sem? bazz, anyámhoz sem mentem hogy anyucika pasizzak-ee? döntsd el magas
2010. jan. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!