Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért születtem ilyen csúnyának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért születtem ilyen csúnyának?

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok sem magas, sem sovány... Viszont nagyon előnytelen az arcberendezésem, és egy lányak sem tetszem, akit szépnek találok. :(
2014. szept. 10. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

konkrétan a kérdésre a válasz: puszta véletlenségből.

de.

1. nem gondolom, hogy annyira vészes lenne, valóban inkább az önbizalmadat kellene növelni (tudom, ez egy ördögi kör, mert ha állandóan visszautasítanak, akkor mégis mitől kéne dagadnod az önbizalomtól - és itt még egy de: meg kell tanulni ezt figyelmen kívül hagyni és próbálkozni, próbálkozni, próbálkozni, javítani a dumán, kihozni a külsődből a legtöbbet. nem pontosan, de valami olyasmit mondott Thomas Edison, hogy: nem vallottam kudarcot. csak megtaláltam 2

2014. szept. 11. 00:03
 12/13 anonim ***** válasza:

na jól megnyomtam a küldést---bocsi, szóval:

megtaláltam 2000 módját annak, hogy hogyan ne csináljunk izzót.

valahogy így van ez. a legsikeresebb emberek se attól sikeresek, hogy soha nem buktak el az életben. hanem ők voltak a legkitartóbbak és tanultak a hibáikból. tégy te is így.

2. ha mégis az lenne a helyzet, hogy valóban csúnya vagy, akkor lásd az első pont önbizalmas részét, hidd el, minden áthidalható. :)

sok sikert!!

2014. szept. 11. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én, mikor ilyen aggályaim, vannak, hogy csúnya vagyok, szar az életem, kicsi a farkam, mindig azzal nyugtatom meg magam, hogy van, akinek ennél is rosszabb, ezen rendszerint meg is nyugszom.

Nézz körül, nálad rondább embereknek is van barátnőjük, ennek oka van. Ha a külsődön nem is tudsz változtatni légy elbűvölő és lehengerlő...

2014. szept. 11. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!