Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért születtem ilyen csúnyának?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok sem magas, sem sovány... Viszont nagyon előnytelen az arcberendezésem, és egy lányak sem tetszem, akit szépnek találok. :(2014. szept. 10. 23:22
2/13 anonim válasza:
Magyarul alacsony és dagi vagy. Ezért.
3/13 anonim válasza:
Előző életedbe valami rossz fát tettél a tűzre.
4/13 anonim válasza:
Kötelezd a szüleidet rá, hogy fizessék ki a plasztikai műtétet, végül is az ő hibájuk!
5/13 anonim válasza:
Mi a kérdés? Erre nem tudunk választ adni, legfeljebb sajnálkozni, de az meg nem segít rajtad.
6/13 A kérdező kommentje:
180 centi vagyok és átlagos testalkatú... a gond az arcommal van. :(
2014. szept. 10. 23:24
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs garancia. :(
2014. szept. 10. 23:26
9/13 anonim válasza:
szerintem nem is vagy csunya, inkabb nincs onbizalmad.
10/13 anonim válasza:
Azért,mert így születtél.Ezt sajnos nem te döntöd el és mivel ez ellen nem tudsz mit tenni,ezért Szard le úgy ahogy van,aztán húzzál bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!