Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a vélemenyetek rólam első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemenyetek rólam első ránézésre? Képpel.

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2014. szept. 10. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
43%

looool :D de durva kommentek. hulyek vagytok mind, vegre jon egy szep csaj a gykra es ti eluzitek! :D

maradnak a ducik meg a 14esek

amugy szep vagy es sexi 8/10nalam

2015. márc. 16. 23:04
 72/79 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kéne csücsörítened, de így is nagyon szép vagy. :-)
2015. márc. 16. 23:52
 73/79 anonim ***** válasza:

Nagyjából azt tudom írni mint a többi értelmes válaszoló. Sok a rúzs, látszhatnál értelmesebbek. Öltözz fel rendesebben (1. kép) és próbálj értelmesebbnek látszani.

Egész alakos képet is mutathatnál. Azon nem muszáj, hogy látsszon az arcod, de ha lehet legyen egyértelmű hogy te vagy rajta. Hátha arról is tudunk hasznos megjegyzést írni.

2015. márc. 17. 00:25
 74/79 anonim ***** válasza:
Koravén rusnya kis ribinek tünsz ,és még el is hiszed magadról hogy szép vagy.
2015. márc. 17. 08:16
 75/79 anonim ***** válasza:

"Nem tetszik ne válaszolj, ennyi."

Véleményt kértél kérdező, ha neked csak dicsérő bólogatás kell, legközelebb azt írd a kérdésben.

És nem a külsőddel van a baj (jó adottságaid lennének), hanem a beképzelt és divatmajmoló pózzal, a túltolt sminkkel, és főleg az üres konzump*csás tekintettel.

A nézésed a durva, nem pedig maga a szemed.

A póz tesz visszataszítóvá, nem pedig az arcod szimmetriája.

Ez az amit itt páran nem értenek meg. Nem a külsőd miatt kapsz 80-90%-ban csak negatív véleményt, hanem a mód miatt ahogy ezt a külsőt használod, a döntést ahogy sminkelsz, a pózt amiből vegytisztán leszűrhető mennyire ostoba vagy. Ha valakit anyajegy, testalkat, súly vagy eleve kevésbé szerencsés gének alapján ekéznek, az tényleg szemétség, mert akkor a kinézetéről beszélnek. De a fintorgás, szájjal duckface és divatmajom rúzs + retrica szűrő már nem a génjeiden vagy testi adottságaidon múlik, hanem a sekélyes értékrendeden.

Nem a külső adottság, hanem a választott döntések, felfogod ezt?

2015. márc. 17. 17:40
 76/79 A kérdező kommentje:

Tudod, én meg azt nem értem, hogy miért nem tudják egyesek kulturáltan kifejezni a véleményüket.

"Koravén rusnya kis ribinek tünsz ,és még el is hiszed magadról hogy szép vagy."

Szerinted ez normális hozzászólás?

Oké, lehet tényleg erős a sminkem, rúzs nem kéne, rossz pózban állok. De ettől én még nem vagyok ribi, és nem ment át rajtam a fél város, még barátom sem volt. Egy nagyon erős gimibe járok, butának sem mondanám magam, ellenben veletek, akik csak úgy ítélkeznek, de azon kívül mást nem tudnak.

2015. márc. 17. 22:11
 77/79 anonim ***** válasza:

Szerintem szokj hozzá a vélemény nyilvánítási tendenciához. Ha valami megosztó dolgot akarsz képviselni egyszerű emberként pénz nélkül, akkor kapsz ilyen véleményeket is, esetleg sok hülye válaszolót.

Az olyan nem normális hozzászólás, hanem az elfogadtatott dolgok része, ami ugye 5z@r.

2015. márc. 18. 03:54
 78/79 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam hogy ribi vagy,csak azt hogy annak tűnsz a képeid alapján,ráadásul az első képen kinézel 35-nek,nagyon előnytelen az a kép.A sminked izléstelen,és(nagyon) nem úgy nézel ki,mint aki okos lenne.Mint ahogy írták előttem is néhányan,normális képeket kell felrakni,és akkor majd normális válaszokat fogsz kapni.
2015. márc. 18. 08:16
 79/79 anonim ***** válasza:
Hiába mosolyogsz a képeken... szomorú a szemed :/
2015. márc. 21. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!