Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemenyetek rólam első ránézésre? Képpel.
Elsőre ránézésre szép kislány vagy.
Másodszor már rád sem merek nézni, mert lecsuknak pedofíliáért.
:-)
istenem:o fiuk nem csak a f***otokkal gondolkodtok vegre.
es normalis igaz valaszokat adtok.
buszke vagyok ratok:))
1. képen pózolás iszonyatosan erőltetett, unszimpatikusnak tűnsz.
2. képen már kedvesebb tekinteted lenne, de a tűzpiros rúzs igénytelen.
3. képen csücsörítéstől tényleg ostobának és tucatnak tűnsz, túl látványosan követed a divatot.
Mindhárom képből látszik, hogy alternatív stílust követsz, öltözködésben, a külsőd kialakításában semmi egyéniséged nincs. Azzal pedig, hogy ennyire pózolsz a kamerába, ahogy nézel, amilyen benyomást keltesz, nincs önálló, mások felszínes megítélésétől független személyiséged. Szomorú.
Sztem nagyon erős a smink de ezt többen is írták előttem. Sztem vagy világosabbat (kicsit 'természetesebbet') használj vagy egyáltalán ne. A szemednél is kicsit visszavehetsz. Látszik a képeiden (mimikák, beállások), hogy kelendőbbé akarod tenni magad, emiatt tűnhetsz ri_bancnak. Amit ezek alapján persze 100%-ig nem lehet megállapítani. Sok lánynak tényleg szüksége van ezekre (ha azt mutatják milyen kelendőek, akkor a fiúk azt veszik észre h ha sok fiúnak tetszik akkor még se lehet olyan rossz, sőt...).
Te azért tűnsz inkább szánni valónak, mert ezekre nincs szükséged, viszont mégis úgy teszel, mintha lenne és látszik h nem vagy tisztában magaddal. Vagy még többet akarsz (de rossz felé próbálkozol, ezért sem sikerül semmi). Vagy nem vagy megelégedve magaddal (ami egy téves érzés) és ezért a külsőségekbe akarod rejteni az elégedetlen belsőd.
Ha csak egy ilyen képet látnék fb-on h egy ismerősöm hozzászólt/like-olta, akkor azt gondolnám h csak egy ri.bi.
Viszont itt írtad ki a kérdést és valójában lehet h értelmes vagy, csak egy buta felszínes külső mögé rejted. Azt nem tudom h miért...
Ha tévedek és tényleg egy kis liba vagy, akkor azt mondanám h kicsit változtass a sminkelésen és a rúzs is sok, és csináld máshogy mert ez egyébként se vonzó.
Ha normális vagy ezekre nincs szükséged, bőven visszább vehetsz, pláne a rúzsból, mert nincs rá szükséged a külsőd miatt, akik aránytalanok (vagy annak gondolják magukat!) azoknak van szüksége. DE ha még mindig nem győztelek meg, akkor is vegyél vissza mert így csak nevetségessé teszed magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!