Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemenyetek rólam első ránézésre? Képpel.
Szerintem a csücsörítés nem áll jól a rúzst pedig nem szeretem.
A 2. kép a legjobb mert ott mosolyogsz, de szerintem egy kis szájfénnyel jobban néznél ki.
Kíváncsi lennék rád egy képen rúzs nélkül+mosoly.
Nem tudom, miért tartanak sokan ribinek... A külső nem minden (most másik értelemben), az a viselkedésben dől ezt. Ezt meg három kép alapján nem lehet megállapítani. A kacsaszáj tényleg nem áll jól. De a smink nem is sok. Egyedül egy erősebb rúzs, meg tus (illetve spirál), de szerintem ezzel nincs baj. Azért mert valaki rúzst hord, máris ribi, vagy mi? Egyébként szép a hajad meg a szemed.
16/L
Szerintem nagyon szép lány lehetsz, csak nem látlak rendesen a vakolattól, meg a képek sem a legjobbak.
Van rólad kép smink nélkül, pl olyan ahol nem tudtad hogy fényképeznek? Na azon szerintem fantasztikusan nézhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!