Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalagavató: mit gondoltok róla?
Akik már túlvannak rajta, azok hogyan emlékeznek vissza rá?
Ki az, akinek idén lesz?
Nekem most lesz, és nagyon szép lesz szerintem. A tavalyi végzősök bálján os ptt voltam, és csodás volt, én el is érzékenyültem sokszor. :)
Jó szar volt! Unalmas, mint a 'csa. Elszeparáltak minket osztályonként, szockós, félig hűlt kaját adtak, a zene pedig... iszonyatosan pocsék mulatós tuc-tuc volt. Mindemellett mindenki részeg volt. A fotós meg nem hagyott békén.
Felesleges kéjelgés. Időpocsékolással fűszerezett bugyuta pénzkidobás. Hülye gyerekek gyülekezete...
Én nem táncoltam, viszont remekül éreztem magam. :) A zene jó volt, a kedv, a társaság is. :D Nem volt probléma, mindenki ott volt, akinek ott kellett lennie.
Habár mindenki azzal traktált, hogy meg fogom bánni, hogy nem táncolok, erre... sehol semmi :D
Én pont azon a délután betegedtem le, mikor volt. Úgyhogy nem volt valami jó.
A keringőt már alig vártam, hogy vége legyen.
Nekem is most lenne, de majd leigazoltatom az orvosommal vagy tudom is én, de az biztos hogy nem fogok elmenni.
Tuti nem fognak rámerőszakolni esküvői ruhát meg magassarkú cípőt még csak az kéne. Na meg hogy táncoljak?? Fú biztos hogy nem.
Nekünk jól ment. Jófej volt a tánctanár is, találtam egy aranyos lányt, akivel táncoltam, ment a tánc is, minden jó volt. Az afterparty meg különösen:DD
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!