Mit gondoltok erről a ruháról?
Figyelt kérdés
Szalagavató bálra szeretnék ruhát, ez nagyon megtetszett, csak kicsit hosszabbra gondoltam, mert ez nagyon rövid. Hasonló alakom van, mint a nőnek a képen. Az árat ne nézzétek, mert nem rendelném. Szerintetek ez a ruha jó lenne? Előre is köszi a normális válaszokat :)
2013. nov. 25. 22:29
1/15 anonim válasza:
szerintem nagyon jó és ha ekkora a hossz az sem baj. nekem tetszik:)
2/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és ez olyan fazon, ami évek múlva is abszolút hordható lesz.
3/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó,nekem tetszik.
4/15 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, én is szívesen felvenném :) Még jobban tetszene, ha egy kicsit hosszabb lenne :D
5/15 anonim válasza:
Szépnek szép, de számomra túl rövid. Nem tudnék benne kényelmesen lenni, végig azon aggódnék, kint van-e a seggem vagy valamim... Én nem szeretem az ilyen hosszú ruhákat, szalagavatón ott vannak a szüleid, nagyszüleid, és más szülei és nagyszülei. Nálunk aki ekkora ruhában volt, mind el lett könyvelve szépen. Szerintem ez túl rövid.
6/15 anonim válasza:
Szép és elegáns. Szerintem is izlésesebb lenne, ha hosszabb lenne.
27/n
7/15 anonim válasza:
szerintem ez nagyon jól állna, de sajna nem neked:(:) de fogadd el, az életben nem mindeni szép:) jóéjszakát:)
10/15 anonim válasza:
Nagyon-nagyon rövid!!! Megnéztétek a legutolsó hátulról fotózott tképet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!