Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek írni az expasimnak akivel rosszul végződtek a dolgok?
Figyelt kérdés
Kb márciusba dobott, letiltott fbról, mert nem is akart beszélni velem többet, aztán volt 1 kis balhé még ez után, és azóta nem láttam őt nem is tudom mivan vele, de nagyon hiányzik. Azóta lett új fbm meg nyár eleje óta másik pasim, és azon gondolkozok írjak-e neki fbn valamit, vagy bocsánatot kérjek az miatt h a szüleim őt hibáztatták az öngyilkossági kisérletem miatt a szakitás után. De parázok attól is h lehet h 1általán nem irna vissza. Nem tudom mit tegyek. Nem jönnék márt vele össze meg nem is akarok semmit csak kicsit beszélni h mivan vele..2014. szept. 9. 19:52
1/10 anonim válasza:
örül szerintem hogy nem lát soha többet,és ezt nem viccből írom.
2/10 anonim válasza:
szanalom...Ongyilkos akartal lenni? pffff :/
3/10 A kérdező kommentje:
:(
2014. szept. 9. 19:55
6/10 anonim válasza:
Hagyd a csudába az egészet!
A 2.-nak meg üzenem, ha egyszer neked alakulnak nagyon pocsékul az életed és nem látnál kiutat a szenvedésből, megnézném, hogyan reagálsz, és ha még szánalmasnak is neveznek miatta, gondolom, nagyon jól esne.
7/10 anonim válasza:
Ha úgy érzed írj neki. Túl vagy-e rajta? Ha könnyebb a lelkiismeretednek kérj tőle bocsánatot és ennyi.
Egyszer nekem is egy ártatlan szülinapi üzenettel indult. Aztán nem tudom hogyan, újra összejöttünk. Sokkal rosszabb volt utána újra szakítani.
Úgyhogy óvatosan.
8/10 anonim válasza:
Minek írnál?Ő már az exed.Keress mást.
9/10 anonim válasza:
Az új pasid biztos boldog lenne, ha nekiállnál az exeddel csacsogni.
10/10 Kálmix válasza:
Szerintem írhatsz neki, de légy rá felkészülve, hogy talán sose kapsz tőle választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!