Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy állnátok olyan emberhez aki lenéz az iskoláitok, iskolátok miatt?
Nagy szemekkel néznék rá, és megkérdezném, hogy hülye e, ugyanis az én iskoláimat elég nehéz lenézni.
Egyébként azokat a fiatalokat akiknek sem érettségije, sem szakmája én is lenézem, kivéve persze ha éppen dolgozik a megszerzésén.
ő egyetemista
én meg érettségivel és szakács végzettséggel rendelkezem.
#10: szerintem túlontúl érzékenyen állsz a dologhoz.
Tudod én gépészetben dolgozom mint kereskedő és nekem ugye nem ez a szakmám. Én nap mint nap kaptam leszólásokat gépész szerelőktől, de nem szólhattam vissza mert ugye értékesíteni kellet és akartam is, ebbe meg nem fért bele a duzzogás és a sértődés. Ennek az önuralomnak meglett az eredménye, mert manapság már ezek az emberek fordulnak hozzám segítségért és maximális tisztelettel beszélnek hozzám.
Szóval ne légy annyira érzékeny, mert nem biztos, hogy tényleges leszólás van mögötte, hanem csak nem ismer és mint ilyen az emberek már csak olyanok, hogy amit nem ismernek attól félnek, és mi a legjobb védekezés? Hát a támadás. Ergo leszólás, beszólás, megfélemlítés, önérzet porbatiprása Persze ez nagyon sarkított, de sokan nem tudnak kultúráltan kommunikálni, hiába tök normálisak egyébként. Persze valóban vannak olyan gyökerek akik erre tobzódnak, de azért nem ez az általános.
#9 voltam
Kérdező. Amikor te már konyhát fogsz vezetni, vagy éttermed lesz, akkor majd te fogsz röhögni.
Fodrászom a legjobb példa. Egyszerű fodrász érettségivel, 10 évet lehúzott, de utána nyitott egy fodrászatot és ma teljesen jól működő fodrászata van, és kb annyit keres egy nap mint én egy héten pedig én igazán jól keresek.
Szóval, semmi gáz nincs a végzettségeddel, ha van messzire mutató jövőképed
#15: Akár jogos is lehetne, de...
Ez itt a szerelem-szex témakör, ergo ellenkező nemű személyről van szó, alighanem ismerkedési célzattal. Ez más, mint amit felvázoltál.
#17:
Ohh nehogy azt hidd ismerkedésnél nincsen így. Csak ott a zavar, az izgalom elfedi. De nehogy azt hidd , hogy amikor ismerkedsz nem itélnek meg és nem ítéltetsz meg.
Pénz, kocsi, ház, külső, belszélőke, bátorság, tökösség, humor stb ezek alapján ítél meg elsőre egy nő. Miért pont a végzettség, iskolázottság hiányozna a körből? Amikor ismetkedik az ember ugye próbálja felfedezni a másik kvalitásait illetve próbálja lenyűgözni a másikat, ebből fakadnak azok a hibák, pl. hogy at egyik magáról beszél csak, meg akaratlanul is leszólja a másikat. Velem is megesett már mind munkában mind ismerkedésnél. Pedig nem gondoltam úgy, csak úgy alakult a beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!