Nektek mennyire (volt) züllött az osztályotok, iskolátok?
Én most egy közepesen erős gimibe járok, itt szinte mindenki normális, nincs semmi botránt. Olyan fura, mert minenhonnan azt hallom, hogy milyen rosszak, ez most igaz? Hogy máshol fegyelmezetlenek a gyerekek?
Inni, cigizni is csak mértékkel szoktak.
Általános iskolában is normálisak voltak, kivéve az évfolyamunkon egy osztályt, ott ternyleg történtek dolgok.... De elvileg amióta mi elmentünk, mivel összevonták a sulit egy másikkal, egy csomó fura gyerek is jár oda, így az a hír járja, hogy az a suli is tele van elzüllött gyerekekkel. :/
Én is viszonylag erős gimibe jártam, a legzüllöttebb lányról az osztályban tudni lehetett, hogy időnként elszív egy szál cigit (az iskolában sosem csinálta), ebben merült ki a nagy züllöttsége.
Volt még egy tényleg züllöttebb (pasizós, bulizós, nem tanulós, nagyon buta) lány, de ő másodikban kibukott.
Nálunk inkább sznobok voltak, ami meg a másik véglet, szintén nem túl jó, de azért kevésbé veszélyes.
Hát én elég züllőt helyekre jártam ahol mindennapos volt a lopás verekedés, csonttörések, szétverték a berendezést betörték az ablakokat.
Személy szerint tőlem egyszer ki akartak zsarolni védelmi pénzt, és kést is sztoriztak a torkomnak.
Na akkor mentem oda az oföhöz h nekem ennyi elég volt és másik sulit keresek. Sajnálom de nem vok egy John Rambo és a sok késes/boxeres gyerekkel nem tok mit kezdeni.
Mert szinte természetes volt a boxer, vipera és kés az emberek nagy részénél és ez ellen senki nem tett semmit.
Igazából bombát is behozhattál volna az se érdekelt volna senkit.
És ilyen helyekből nálam több is volt, szerencse h az egyetem más világ.
Nekem általánosban volt ilyen. Hetedikben kaptunk öt új osztálytársat. Hárman közülük cigiztek (nagyon sokat), egy pedig mindig kába volt (bár ez lehetett minden segédeszköz nélkül is). De ez semmi nem volt. Betörték a tornacsarnok ablakát, eltörték a kémiatanár üvegeit, egy tükröt, sulitejet öntöztek szét a fiúöltözőben, amikor esett a hó, hógolyóztak a folyosón, aminek köszönhetően minden csupa víz volt és sár. Egyszer kiszedték az ajtót a tokjából, eltörték a fizikateremben levő kukát.. Jó, ezek nem olyan nagy dolgok. Aztán kitalálták, hogy ők a műanyag szemetesünk fedelével frizbizni fognak. Tönkre is tettek vagy hármat, egyszer el is találtak vele. (Aú.)
De úgy magában a suliban is voltak zűrös dolgok. Nem egyszer jött be a rendőrség, mert többen összefogtak és egymás haját szaggatták, egyszer egy felnőtt srác bejött, és elkezdett verekedni egy ötödikes sráccal. Csak úgy. Még a tanárt is megverte, aki közéjük állt.
Már félek a mai emberektől. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!