Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy állnátok olyan emberhez aki lenéz az iskoláitok, iskolátok miatt?
Nem foglalkoznék vele tovább!
Engem ne nézzen le egy ember sem ismerkedés során, csak azért, mert mást értem el eddig az évek során, mint például egy diplomás ember. (tegyük fel, hogy diplomás ügyvéd.)
Büszke vagyok arra, hogy 14 lehúzott év alatt egy Érettségi + Felsőfokú okj végzettség jött össze.
Nem vagyok én ettől rosszabb, mint tfh. egy diplomás.
Volt ilyen barátnőm, aki ezért szakított velem, mert nem jó iskolába jártam.. Észrevehettem volna korábban is a jelekből, de "vak" voltam.
Tapasztalatból mondom: tegyél rá nagy ívből!
Párkapcsolatban inkább csodálkozni kéne a másikon, hogy mennyire jó, és magasztalni, nem pedig lenézni. Ha már így kezdődik, hidd el, nem lesz sehogy se jó tovább.
Éntőlem távol áll minden szempontból az, hogy lenézzek akárkit. De. Azon szoktam mulatni (meg ideges lenni), hogy van az egyszerű parasz nőci, akinek érettségije és egy egyszerű szakmája van, gépkezelő és lenéz leszól engem, aki vette a fáradtságot és végigszenvedtem egy csomó évet munka mellett, hogy lediplomázzak külkerből és kommunikációból.
Ne értsetek félre, nem vagyok paraszt, pláne nem ostoba és én mindig megteszek mindent - mind szóban mind viselkedésben - hogy ne érezze a másik azt a hátrányos érzést, hogy nekem van ilyenem neki meg nincs, továbbá hogy beosztásban kb 3 létrával feljebb állok, mert úgy gondolom hogy mindenki ugyanolyan értékes és értékes munkát végez.
Szóval többször előfordult már velem, hogy valaki "alulról lenéz" engem, bár én úgy gondolom nem szolgáltam rá. Én sajnos olyan vagyok, hogy átsiklok ezek felett, mert inkább egy percig rosszul érzem magam aztán elfelejtem, minthogy a parasztja megsértődjön és elkezdjen mindenféle valótlanságokat terjeszteni. Persze odacsaphatnék, mind szóban, vagy akár fizikálisan is, de ez megint nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!