Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány ilyen ruhában k|_|rvásnak tűnne?
2014. szept. 8. 20:57
2/6 anonim válasza:
Persze hogy ringyós.De ez nem probléma.
3/6 anonim válasza:
Bulira jó ez. Persze ha több férfival is tervezi az a bizonyos lány az estén-
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tervezne több pasival semmit...
Amúgy ezt néztem ki csak félek túl kirívó ...
2014. szept. 8. 21:11
5/6 anonim válasza:
szerintem nem kirívó, bár elég party ruha. Utcára nyáron hasonló rövidet, és fazonút hordok :D mgése vagyok ringyó :))
L21
6/6 anonim válasza:
A 8-adikos bulin az egyik osztálytársam is elég kur.vásan nézett ki. DE mivel tudtam hogy nem az nem osztott nem szorzott. De ha valaki olyan lát aki nem ismer az talán más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!