Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapon higgyek benne, hogy valaha nekem is lesz párom, ha a tapasztalat nem ezt mutatja?
1. Valamit nagyon rosszul csinálsz.
Ergo változtatnod kell a hozzáállásodon viselkedéseden az életeden.
2. Lehet h tényleg egy csúf gonosz ronda Ződ boszorkány vagy.
Bújj ki a csigaházból, ne görcsölj rá a társkeresésre, élvezd az életed, aztán majd alakul valahogy.
Nekem se egyszerű, de nem siránkozom állandóan, inkább olyan dolgokat próbálok csinálni (lehetőségeimhez mérten), amit élvezek, pl. voltam kint a Scorpions koncerten, mikor itt jártak a Hősök terén (micsoda buli volt, bármikor megismételném), utazok (Velence, Bécs, nemsokára Rómába megyek, de van egy Bajor kastélyok címen futtatott buszos túra, az is tervben van, nagyon szeretnék ellátogatni ahhoz a kastélyhoz, amiről Disney mintázta Hamupipőke kastélyát, tervezek egy hátizsákos európai körutat - Párizs, London mint nagyobb célpontok ezen belül).
Én is nő vagyok, már a 30-hoz egész közel, még nincs családom, sok kihívást kaptam az élettől, talán egyszer lesz, addig is élek, aztán majd ha egyszer nagymama leszek, mesélhetek az unokáknak a fiatalkori kalandjaimról. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!