Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem, mit csináljak? Van itt öreg, tapasztalt?
Segítsetek, képtelen vagyok tisztán gondolkodni!
Van barátom sok éve. Egyszer megcsalt, azóta semmi sem a régi. Szeretem, mint embert, de nem vagyok már boldog.
Megismertem egy srácot. Nagyon jókat beszélgetünk a magánéletünkről. Van élettársa, de nem boldogok együtt, megszokás
Egyre inkább érezteti, hogy kedvel. Vesz nekem édességet néha, nagyon aranyos.
Pl megjegyezte, hogy maradjak vele , ne siessek még haza. Hazakísérni akarna. Állandóan az ideálom felől kérdez.
Költőnő?-nek igaza van!
És öreg vagyok úgy mondom! Nincs senkije?
És akikkel félredugott? Azért annyira nem sz@r a helyzete!
az nem baj, ha lelkis vagy, csak olyan emberekkel tedd, akik megérdemlik.
Ha a mostani kapcsolatodban nem vagy boldog v változtatni v lépni kell. Hogy tiszta lappal tudj egy következőbe lépni. És úgy egyébként ugyanezt tudnám tanácsolni a pasinak is.
Bhogy is bánnak velünk mások, attól még a saját oldalunkról érdemes korrektnek lenni és bátornak.
És még vmi.
Nem tartom jó ötletnek egyik kapcsolatból a másikba ugrabugrálni. Érdemes megtanulni sztem egyedül lenni. Idő kell, míg egy ember lezár ténylegesen belül egy kapcsolatot, márpedig ha azonnal jön a következő, akkor ezt hogyan tennéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!