Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Istenem, mit csináljak? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istenem, mit csináljak? Van itt öreg, tapasztalt?

Figyelt kérdés

Segítsetek, képtelen vagyok tisztán gondolkodni!

Van barátom sok éve. Egyszer megcsalt, azóta semmi sem a régi. Szeretem, mint embert, de nem vagyok már boldog.

Megismertem egy srácot. Nagyon jókat beszélgetünk a magánéletünkről. Van élettársa, de nem boldogok együtt, megszokás

Egyre inkább érezteti, hogy kedvel. Vesz nekem édességet néha, nagyon aranyos.

Pl megjegyezte, hogy maradjak vele , ne siessek még haza. Hazakísérni akarna. Állandóan az ideálom felől kérdez.

2014. szept. 8. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Költőnő?-nek igaza van!

És öreg vagyok úgy mondom! Nincs senkije?

És akikkel félredugott? Azért annyira nem sz@r a helyzete!

2014. szept. 15. 07:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Egy marha vagyok. Nem szabadna ennyire lelkizős embernek lennem.
2014. szept. 15. 07:39
 13/13 Költőnő? ***** válasza:

az nem baj, ha lelkis vagy, csak olyan emberekkel tedd, akik megérdemlik.

Ha a mostani kapcsolatodban nem vagy boldog v változtatni v lépni kell. Hogy tiszta lappal tudj egy következőbe lépni. És úgy egyébként ugyanezt tudnám tanácsolni a pasinak is.

Bhogy is bánnak velünk mások, attól még a saját oldalunkról érdemes korrektnek lenni és bátornak.

És még vmi.

Nem tartom jó ötletnek egyik kapcsolatból a másikba ugrabugrálni. Érdemes megtanulni sztem egyedül lenni. Idő kell, míg egy ember lezár ténylegesen belül egy kapcsolatot, márpedig ha azonnal jön a következő, akkor ezt hogyan tennéd meg?

2014. szept. 16. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!