Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Se pénzem se istenem se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se pénzem se istenem se szerelmem se életem nincs már. De az álmaimat nem vehetik el?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem épp most vették el őket.
2014. júl. 22. 20:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne lopd a szövegem more! :)
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem, de pénz nélkül elég nehéz azokat is valóra váltani.
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez valami elfuserált József Attila koppintás?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Freddy Krueger ezt vitatja.
2014. júl. 22. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Megsúgok egy titkot: istened eddig sem volt, ugyanis isten nem létezik!
2014. júl. 22. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:
ki bántott kérdező?
2014. júl. 22. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
5/7 Általában hasonlóan szellemes kommenteket tolok az ilyen kérdésekre, de amit írtál, arra nem lehet tromfolni. :DDDDDDDDDD
2014. júl. 22. 21:04
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen Denis elloptam.

de!

tegnap asszonnyal szétmentünk, főnököm ma kirúgott mert nem jól végzem a munkám persze ő az exem unokatesója...vajon miért... hazaköltöztem anyámhoz. Nem tudom merre tovább most hirtelen.

A válás egy vagyonba fog szerintem kerülni...munka kéne. Ma 5 helyről utasítottak el h már be van töltve...

2014. júl. 22. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:

így érthető....

Nem tudom mit tégy, tényleg nehéz munkát találni, mármint olyat ami valamit fizet is és ami szakmádhoz is illik.

mert segédmunkásnak el lehet menni ugye....

Állást kell találnod, az legyen az első. Anyádnál laksz hát aztán??? Majd ha rendbejössz mindenhogy meg anyagilag is akkor majd elköltözöl.

2014. júl. 22. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!