Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Se pénzem se istenem se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se pénzem se istenem se szerelmem se életem nincs már. De az álmaimat nem vehetik el?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 20:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem-e? Majd meglátod.
2014. júl. 22. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Munkát kell találnod, minél hamarabb. Na nem a közmunkára gondolok, mert az időpazarlás.

Ha már biztosítva van az anyagi háttered (közben meg senkit nem érdekel, hogy most szülődnél laksz vagy sem), akkor később lesz időd feldolgozni válásod, majd tiszta lappal újra kezdhetsz az életben.

Nem tudom milyen álmaid vannak. Nekem speciel az az álmom, hogy profi szólógitáros legyek és leprogramozzam életem videójátékát, de gondolom minden ember más és más. :D Abszurd dolognak tartom, hogy valami lebegő kéz elvegye más álmát és nem is lesz többé. Az álmokért meg kell dolgozni és egy hosszú utat kell bejárni, ahol nem minden úgy történik, ahogy szeretnénk. Egy kudarc egy lépéssel hátraküldi a folymatot, de utána két lépéssel tovább lehet haladni.

Istenre meg jobb minél kevesebbet gondolni, mert csak zizibb lesz tőle az ember. Kivéve ha Istent úgy hívják, hogy John Petrucci.

2014. júl. 23. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!