Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Istenem, mit csináljak? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istenem, mit csináljak? Van itt öreg, tapasztalt?

Figyelt kérdés

Segítsetek, képtelen vagyok tisztán gondolkodni!

Van barátom sok éve. Egyszer megcsalt, azóta semmi sem a régi. Szeretem, mint embert, de nem vagyok már boldog.

Megismertem egy srácot. Nagyon jókat beszélgetünk a magánéletünkről. Van élettársa, de nem boldogok együtt, megszokás

Egyre inkább érezteti, hogy kedvel. Vesz nekem édességet néha, nagyon aranyos.

Pl megjegyezte, hogy maradjak vele , ne siessek még haza. Hazakísérni akarna. Állandóan az ideálom felől kérdez.

2014. szept. 8. 19:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Megpróbál lefektetni vagy lehet többről szó

Bennem kezdenek érzések kialakulni.

2014. szept. 8. 19:45
 2/13 Költőnő? ***** válasza:

Nem tudom, mi számít öregnek v tapasztaltnak de leírom a véleményem.

Amit csináltok az sztem egy nagyon gyáva és önző dolog. Elmondásotok alapján mketten egy tál langyos szarban dagonyáztok egy ideje, de ink

2014. szept. 8. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Költõ \o/
2014. szept. 8. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:

A srác, akit megismertél, nem korrekt, ha barátságnál többet akar tőled, amíg mással él. Ha akar tőled valamit, előbb rendezze le azt a kapcsolatot. Egy őszintétlen emberrel ne kezdj, aki veled megcsalná a jelenlegi barátnőjét (még ha nem is boldog vele), az veled is megtenné vagy meg fogja tenni pár év múlva.

Részedről sem korrekt, hogy nem vagy boldog ugyan, de a kapcsolatodból kifelé kacsingatsz ahelyett, hogy magát a kapcsolatot rendeznéd így vagy úgy. Meg kellene beszélni a barátoddal ezeket a dolgokat, és eldöntened, hogy vagy megpróbálod magad újra bedobni a régi kapcsolatodba - és ehhez a párod is segítséget nyújt - vagy lezárod azt, és utána próbálsz továbblépni.

5/13 Költőnő? ***** válasza:

ább benne maradtok minthogy gerincesen lépjetek.

Mert amit most csináltok már az is megcsalás és akkor sem fer, ha szar a kapcsolat.

Akkor nem kell megvárni míg új jön, szakítani kell és kész.

6/13 A kérdező kommentje:
Soha nem csaltam meg a páromat, még annak ellenére sem, hogy ő megtette velem. Nem is akarom, ne értsetek félre. Csak rosszúl érzem magam, mert elgondolkodom néha azon, milyen lehetne a màsikkal? Lehetnék-e boldogabb?
2014. szept. 8. 19:59
 7/13 Költőnő? ***** válasza:

Nem érted h ez már az, csak gondolatban? Nem számít h még nem történt semmi, fejben már nem vagy hű hozzá és azt írtad h már csak mint embert szereted.

Szakítani kell, mert ez már jó eséllyel csak megszokás,de legalábbis leülni megbeszélni.

Most komolyan ezen mi ilyen rohadt nehéz inkább jobb vergődni és hülyének nézni a másikat.

"figyelj drágám már egy jó ideje nem vagyok boldog a kapcsolatunkban, olyannyira h megfordult a fejemben h milyen lenne mással. Te mit gondolsz ?"

Ennyi. Ilyen rohadt egyszerű.

2014. szept. 8. 20:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Miért olyan nehéz? Azért, mert félek a reakciótól. Nagyon kibukna. Rajtam kívül senkije. Egyszerüen nincs hozzà szívem. Ezért kínlódok.
2014. szept. 8. 20:25
 9/13 Költőnő? ***** válasza:
Akkor is gyáva dolog. A saját életedért vagy felelős első sorban.
2014. szept. 8. 21:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Nincs hozzá szíved, hogy őszintén megmondd, hogy gond van és nem vagy boldog? Mindazok után sem, hogy ő ráadásul megcsalt?

Gondolod, hogy jobb lesz majd minden előjel nélkül hirtelen otthagynod, megcsalnod, vagy várni, amíg ő lép félre újra, mert te nem vagy már vele boldog és teszem azt nem vagy elég készséges, szenvedélyes vele?

Az én párom házassága azért ment tönkre, mert a nejének sem volt szíve megmondani neki, hogy nem boldog már, nem szereti úgy, mint régen, ezért fogalma sem volt róla, hogy egyáltalán változtatnia kellene valamit. Rossz kommunikáció mellett simán tönkremegy minden párkapcsolat. Őt a neje 8 év kapcsolat után hagyta ott úgy,. hogy előbb titokban összejött egy a neten megismert pasival, megcsalta, közben szédítette, hogy bízzon benne, mert ennek a viszonynak ellenére még mindig a férje volt a jobb "apajelölt", ám aztán mivel belebolondult a csábítójába, gyakorlatilag egy hónap leforgása alatt a "nem szeretlek már úgy mint régből" elhagyás és válás megindítása lett. Szóval, ha ezt "volt szíve" megtenni a nőnek, akkor nem hat meg, hogy előbb "nem volt szíve" szólni.

Ha sajnálatból vagy valakivel, az már nem párkapcsolat. Minimum az őszinteségeddel tiszteld meg, ha már egyszer emberként még szereted. Ha nem lépsz, az események úgyis el fognak húzni, és esélyetek sem lesz már rendbehozni semmit. És akkor sokkal nagyobb bűntudatod lesz utána, hidd el.

2014. szept. 9. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!