Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm leszbikus lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm leszbikus lenne?

Figyelt kérdés

1 éve van egy nagyon jó barátnőm, akivel mindent megbeszélek, csomót vagyunk együtt és nagyon szeretem. Ő sportol, hosszú haja van, de azért érezhető, hogy kicsit fiúsabb, mert nem érdeklik a lányos dolgok, csak a foci stb. Eddig nem beszélt a fiúkról, az én ügyeimben próbált tanácsot adni, de Ő még egyszer sem volt érintett ilyen témában, amióta ismerjük egymást. Nem szoktam ezen gondolkodni, hisz az Ő magányügye, de nemrég csinált valami furcsát, amit nem értettem pontosan. Nálam aludt egyik este, sokat röhögtünk, filmet néztünk, feküdtünk az ágyban, mikor elkezdett feltűnően sokat ölelgetni és simogatni. Mondhatnám, hogy ez barátnőknél szokás, de Ő nem az a típus. Jó, ez volt akkor, aztán mentünk az utcán, mikor a zebránál állt előttünk egy csaj és végig a seggét bámulta, de le sem vette róla a szemét. Én meg viccesen megjegyeztem, hogy "Hmm..szerintem is jó segge volt", mire Ő csak röhögött. Azt tudom, hogy már smárolt lánnyal, de mikor ezt mondta, akkor még nem gondoltam semmire, hisz ez a mi korosztályunk körében manapság már nem akkora dolog. Ezeknek a dolgoknak nincs jelentőségük, rosszra gondolok vagy lehet benne valami? Tudom, most jönnek azok a válaszok, hogy kérdezzem meg tőle, de hogy jönne le, ha kitérnék erre. Egyszerűen csak leírtam ezeket és kíváncsi vagyok, hogy idegen emberek mit gondolnak erről.

16L

2010. jan. 18. 16:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
a kultúra megtestesítője vagy, de komolyan. ilyen emberre csak büszkék lehetünk.
2010. jan. 18. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Attol hogy még csókolozott lánnyal attol még nem biztos hogy leszbikus.

Az ölelgetés-simogatás lehet mint barátnő de lehet vonzalommal is.

Bár ha már feltünt hogy tul feltünően csinálta akkor lehet benne valami.

Végső soron nem tudom hogy derithetnéd ki!

Kérdezd meg hogy volt már-e pasija? VAGY

Hogy milyen volt azzal a lánnyal csókolozni? (ha pozitiv a válasza akkor több az esély hogy az). VAGY

Tényleg kérdezz rá, de elötte mond el hogy nem sértésböl mondod és hogy benned megbizhat!

Jobb nekem se jut eszembe.

DE AZ ÉN VÉLEMÉNYEM:

ha fiusan viselkedik, szereti a focit, csókolozott már lánnyal, feltünően nézi a nőket az utcán, feltünően ölelgetet, simogatott AKKOR SZERINTEM LESZBIKUS/BISZEX.

Bocs, de ezt csak azért mondom, mert én szeretem a focit, megnézem a nőket az utcán, ha valaki íránt érzek többet mint barátság akkor megölelem "ugy", stb, ÉS EZT MIND UGY HOGY LESZBIKUS VAGYOK! ennyi!

Sok sikert.

2010. febr. 5. 20:14
 13/17 Izééékeh11 ***** válasza:
lezbi
2011. márc. 1. 16:58
 14/17 Izééékeh11 ***** válasza:
vagyis enm biztoas hogy az...hogyha te vagy a legeslegeslegeslegjobb barátnője,lehet hogy nem leszbikus csak annyira jól érzi magát a közeledben hogy ölelget meg minden....
2011. márc. 4. 20:09
 15/17 anonim válasza:
hello szerintem meg nem leszbi attol hogy valaki focizik en is focizok es nagyon jo sport es en se vagyok leszbi szerintem csak kiprobalni akarja semmi mas es mas nok is megnizik egymast hogy ne hogy a masik legyen a szeb en ezt gondolom es inkabb sportoljon az egeszseges mint egyeb dolgokokt csinaljon pl.drog meg ezek.
2011. márc. 12. 21:05
 16/17 anonim válasza:
szia szerintem tuti hogy nem leszbi attol hogy focizik vagyis sportol en is focizok es nem vagyok az szerintem nagyon sok lany sportol a baratnod ki akarna probalni semmi mas es szerintem mindenki megnezi egymast hogy ki hogy nez ki ne hogy az egyik szebb legyen mind a masik amugy jo teszi hogy sportol inkabb focizon mint hogy egyeb dolgokot csinaljon sok sikert kivanok a focihoz neki egyszer nagyra viheti.
2011. márc. 15. 11:43
 17/17 anonim ***** válasza:
De jó neked:) bár ezt te nem biztos h így látod:)
2011. okt. 26. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!