Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Nah szóval az a helyzet, hogy van egy fiú akinek tetszek meg ő is nekem és találkozni akar velem de nem tudom hogy mondjam el anyumnak.mit csináljak? hogy mondjam el?

13/L

2010. jan. 18. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
odamész elé és megmondod..anyu képzeld stb
2010. jan. 18. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Le mész a barátnőiddel sétálni.
2010. jan. 18. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
15.56 ne buzdítsd hazugságra. Végre valaki nem hazudni akar otthon hanem elmondani, csak még nem tudja hogyan. Egyébként az a legegyszerűbb hogy valamikor amikor beszélgettek egyszer csak elmeséled neki hogy tetszel egy fiúnak, és igazából neked is tetszik. És mondd el, hogy szeretnétek ketten sétálni egyet. Hidd el erre nem lesz egy rossz szava sem.
2010. jan. 18. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
De ha az anyukája nem akarja hogy randizni mennyen a 13 éves lánya? Én se nagyon örülnék neki. Ezt ő tudja eldönteni, hogy ellehet e mondani az anyának az igaz és megéri e ő. Ha nem akkor meg ő dönti el, hogy meg ér e kis füllentést a dolog!
2010. jan. 18. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne hazudj hanem mond el neki h találkozni akarsz egy fiúval, amikor én először mondtam anyámnak mosolgyott apámmal együtt =)
2010. jan. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!