Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
tudom már sok ilyen kérdés volt
az a helyzet hogy meg ismertem 1 lányt nagyon bejön nekem a jelek(?)szerinte én is neki
eddig telefonom és facebookon beszéltünk szép lány illetve jófej is
hogy mondjam el neki hogy belé szerettem?könnyű azt mondani hogy csak úgy mondjam el....félek ha ő nem táplál érzelmeket felém megszakad a barátság
illetve még valami
84-km-s távolság én úgy érzem nem akadály....szerintetek?korban egyezzünk
16/f
Öreg fiam! Sose szeress bele senkibe telefonon és főleg facebookon, mert marhára nem tudod, milyen ő valójában. Te egy illúzióba szerettél bele. Előbb szépen fogod magad, randiztok párat, végig járjátok a szamárlétrát, és a végén ha tényleg úgy érzed, AKKOR bevallod neki!
A szerelem az nem egy Facebook funkció!
olyan jó fej csaj:) de most is egyik pillanatról a másikra tiszta depressziós lett:S nem tudom mi lehet
jót beszélünk aztán elköszön mert hogy nincs semmihez kedve mert depresziós
hajjaj....
Jaj. Azonnal tegyél le róla! Ezt most komolyan mondom! Ha jót akarsz magadnak, akkor nem is kerülsz kapcsolatba egy ilyen csajjal. Én szóltam...
Ez nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!