Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudik? Miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik? Miért csinálja?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, akivel tök jóba lettünk, vagyis nekem ez jött le abból ahogy velem beszél meg viselkedik. Csak az a helyzet, hogy amikor társaságban van ez a fiú akkor nem köszön, vagyis nem mindig:S És nem tudom miért, mert én kérdeztem tőle hogy miért nem köszönt és azt mondta először hogy nem vett észre. Elhittem hisz akkor ez volt az első eset hogy nem köszönt. De a múlthéten elmentem mellette olyan 10 centire és köszöntem is neki, és Ő nem köszönt vissza. Mikor mondtam neki hogy már megint nem köszönt azt mondta hogy biztos el volt gondolkodva.Igazat mondhat szerintetek?? vagy hazudik?? Ma is jöttem el a suliból és kint cigizett a barátaival, és láttam hogy mondott vmit az egyik barátjának mikor rám nézett, és lehajtotta e fejét, elővette a telefonját és úgy csinált mint aki telefonált.Miért?? Le akar tagadni vagy miért??? Ti mit tennétek a helyemben??:S

Előre is köszönöm a válaszokat!!!!

2010. jan. 18. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
LETAGAD SZERINTEM ,BOCSI EZ AZ IGAZSÁG VAGY MENŐ AKAR LENNI
2010. jan. 18. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:

szerintem szégyel..vagyis hogy mondják nálatok?öö..am....leégne a barátai elött..

szerintem hagyd ezt a srácot...ne törd magad miatta..

majd rádöbben ..

2010. jan. 18. 15:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Csak kár hogy avval hogy ő menő akar lenni avval nem ér el nálam semmit!!!

De akkor am miért viselkedik úgy mint akit érdekelek??:S

Nem értem, miért ilyen??:S:S:S:S

2010. jan. 18. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha akar valamit tőled akkor majd ő megy és kezdeményez... hagyd a francba ne köszönj neki ne is törődj vele mintha te se vennéd észre majd ha ez zavarni kezdi és érdekled akk majd ő fog oda menni hozzád...
2010. jan. 18. 15:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!:D
2010. jan. 18. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne alázd már ennyire le magadat! Legközelebb feléd megy, véletlenül se köszönj!!!!!

Ne legyél már ennyire buta kislány!

2010. jan. 18. 16:26
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: neked is köszi hogy válaszoltál!!:D

De ez nem nekem lesz rossz??Mert ha tényleg akar valamit én meg átváltok bunkóba,nem köszönök, akkor "elüldözöm" magamtól. Nem??:S

Erre a kérdésemre is válaszolsz lécci?

Am nem hogy butuska kislány inkább naív!:D

2010. jan. 18. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
ne bunkó legyél inkább legyél közönyös :) ha beszélget veled beszélgess vele, de ne mutass nagy érdeklődést, csak a beszélgetésekben.
2010. jan. 18. 22:29
 9/11 anonim válasza:
ne haragudj de mondjuk legyen eszed ne te koszonj egy sracnak hanem vardd meg mi o koszon neked...nalam ez bevalik es tegyel ugy mintha nem nagyon erdekelne hidd el ez mindig bevalik en sajat tapasztalatombol mondom!!!
2010. jan. 24. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát igen tényleg neki kéne előre köszönni és nem neked. Egy ideig csinálj ugy mint akit már nem érdekel aztán lehetőleg bekapja a horgot. Az is lehet hogy azért nem köszön mert parázik hogy a haverjai kicikizik.
2010. jan. 24. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!