Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anime rajongó csajokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anime rajongó csajokban szerintetek mennyi biszex vagy leszbikus hajlam van? Vagyis ha egy csaj anime rajongó, akkor elképzelhető róla, hogy a saját neméhez (is) vonzódik?

Figyelt kérdés

2014. szept. 7. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést így-úgy átfogalmazva kb. negyedszer látom. Mi a probléma? :-)
2014. szept. 11. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért valahol összefügg. Sok lány szereti a yaoi-mangákat, közülük akad biszex, mert elkezdi vonzani az azonos nemű kapcsolat. De ezen kívül is észrevettem, hogy nagyobb arányban fordulnak elő leszbi és bi lányok az anime-rajongók körében.
2014. okt. 24. 18:39
 13/15 xMazsolax válasza:
Ha valaki nagyon nagyon sok animét néz előfordulhat h megváltotik az identizása mert az animék arra tanítanak minket h elfogadóak legyünk és tartalmaznak jó csajokat és helyes fiúkat is és egy idő után ez így egybeolvad és én így lettem bisex:) 16/L
2015. jún. 22. 00:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig van összefüggés, ezt én is észrevettem. Egyrészt, amit előző ír, hogy sok ilyet néz, előhozhat dolgokat. Másfelől, akiket én ismerek animés csajokat, általában biszexek. Nem lehet véletlen. Ja és színes hajúak, meg piercingesek, ilyesmik :DD
2015. jún. 22. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy vonható párhuzam a kettő között. Bár én magam biszexuálisnak vallom magam, valamint érdeklődöm az animék iránt, biztos, hogy a nemi irányultságom nem ez idézte elő.

Már alapjában véve, a nemi identitás valami, amivel együtt születünk, az érdeklődési körünket pedig szabadon választhatjuk.

A leszbikus illetve biszexuális ismerőseim túlnyomó része nincs túlzottan oda az animékért.

Az egyetlen kapcsolat, amit el tudok képzelni a kettő közt az, hogy egyik csoporttal se igen elfogadóak az emberek, viszont pont ezért ők másokkal igen.

Azt el tudom képzelni, hogy egy lány kirekesztettként belekeveredik az animések táborába kistiniként, ahonnan pozitív visszajelzéseket kap, így ha esetleg van hajlama, könnyebben el tudja azt fogadni.

Viszont, már bocsánat, de azért mert az animék gyönyörű nőkkel bombázzák a lányokat, vaélaki saját akaratából biszex legyen, abszurdum.

2015. jún. 23. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!