Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anime rajongó csajokban szerintetek mennyi biszex vagy leszbikus hajlam van? Vagyis ha egy csaj anime rajongó, akkor elképzelhető róla, hogy a saját neméhez (is) vonzódik?
Én nem hiszem, hogy vonható párhuzam a kettő között. Bár én magam biszexuálisnak vallom magam, valamint érdeklődöm az animék iránt, biztos, hogy a nemi irányultságom nem ez idézte elő.
Már alapjában véve, a nemi identitás valami, amivel együtt születünk, az érdeklődési körünket pedig szabadon választhatjuk.
A leszbikus illetve biszexuális ismerőseim túlnyomó része nincs túlzottan oda az animékért.
Az egyetlen kapcsolat, amit el tudok képzelni a kettő közt az, hogy egyik csoporttal se igen elfogadóak az emberek, viszont pont ezért ők másokkal igen.
Azt el tudom képzelni, hogy egy lány kirekesztettként belekeveredik az animések táborába kistiniként, ahonnan pozitív visszajelzéseket kap, így ha esetleg van hajlama, könnyebben el tudja azt fogadni.
Viszont, már bocsánat, de azért mert az animék gyönyörű nőkkel bombázzák a lányokat, vaélaki saját akaratából biszex legyen, abszurdum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!