Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján tetszhetek neki? (Leszbikus téma)
Sokszor engem bámul de mikor oda nézek elkapja a tekintetét mondjuk olyan is van amikor akkor is tovább bámul ha oda fordulok és a szemébe nézek. Olyan is volt már, hogy valaki másnak mesélt egy történetet és közben engem figyelt. Lehet a reakcióm érdekelte mert valami pasis téma volt vagy valakivel beszélget és mond valami vicceset az illető akkor nem arra a személyre mosolyog aki mondta neki hanem rám. Egyébként ritkán beszélgetünk de ezek a dolgok kb. minden találkozásnál jelen vannak.
Ráadás:
- Van pasija...
Akivel ugyan nem jönnek ki olyan jól de azért ott van.
Szóval szórakozik velem? Csak barátkozni akar? Mire utalhatnak a dolgok amiket leírtam?
Pedig igaza van az elsőnek.
Én kb. 2 évig szemeztem egy lánnyal buszon, egy véletlen folytán egy táborba kerültünk. A csaj egy nagydumás, nagyban pasizó személy. Így már nem is volt olyan szimpi, max a külseje. :D
A lényeg hogy szerintem külsőleg szimpi voltam neki, azért bámult, szépnek talált, ennyi. Lehet bi, nemtudom. Már rég nem izgat hogy az e.
A lényeg, ha már rád is mosolyog, nem csak bámul, én azt már jelnek venném.
Csak egyszer történt meg velem a villin hogy egy lányt hosszan néztem, aztán Ő is és rám is mosolygott, aztán tiszta zavarba lettem, úgyhogy elkaptam a tekintetem. Kár hogy csak 15 éves voltam, ha már nagyobb lettem volna, talán oda is megyek hozzá. :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!