Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni ilyen növel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni ilyen növel?

Figyelt kérdés

A párom exe, egy hónap múlva megy férjhez. Ma meg kellett öket látogatnuk. Kivágott nyáriruhában fogadott, melltartó nélkül, és még a pántokat is lejjebb húzta. Rögtön a párom nyakába ugrott, ölelgette meg bújt, alig lehetett lerázni. Egy 5 perces videót nem tudtunk úgy megnézni, hogy ne nyávogjon bele.

A párom adott egy puszit a vállamra.Erre hozzá is odament a barátja, de ö elhajtotta, hogy "Ne nyaggass!", és végig bámult minket.

Mikor megtudta, hogy dolgozom, nagyon kiakadt.

Mit lehet ilyen növel kezdeni?

És mit akar a páromtól?

2014. szept. 6. 01:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kellett meglátogatni?
2014. szept. 6. 01:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Hülye ribi az ilyen.

Szerintem semmi közötök egymáshoz, így ben is kell találkoznotok

2014. szept. 6. 01:29
 3/7 anonim ***** válasza:
*nem
2014. szept. 6. 01:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Szülinapja volt.

Fél évente egyszer ha találkoznom kell vele (ünnepek), tehát nem visszük túlzásba.

2014. szept. 6. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igen, túlzásba viszitek. Főleg ha ilyen, nem is kellene találkoznotok velük.
2014. szept. 6. 01:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi a francnak látogatjátok egyáltalán az exét?

A másikra válaszolva: nyilván a párodnak akart tetszelegni.

Hogy mit kezdjetek vele? Kerüljétek el, már azt sem értem miért foglalkoztok még vele.

2014. szept. 6. 02:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem az a legfontosabb kérdés, hogy ő mit akar a párodtól, hanem az, hogy a párod akar-e tőle valamit.

Én nem hogy nem járok össze a párom exével, de nem is ismerem, semmit nem tudok róla.

Nekem meg sem fordulna a fejemben, hogy a páromat elvigyem az exem szülinapi bulijába (és nyilván én sem járok hozzá vendégségbe, nem találkozom vele, csak ha véletlenül összefutunk valahol).

2014. szept. 6. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!