Miért nem jó szeretethiányos nővel kezdeni?
Mindenki mondja, hogy nem szabad szeretethiányossal kezdeni... de nem tudom miért.
Az illető is, akit kinéztem, elhordják cafkának, mikor beszélgettünk külföldről, keserűen azt mondta, hogy "kinek is hiányoznék..." több pasija is volt, és csak megdugni tudták.

Mert a szeretethiányból sok dologra lehet következtetni. Ha egészséges önképe, szeretetteljes környezete lenne, valószínűleg nem állna fenn ilyen probléma. Arra is gondolhatunk, hogy mivel nem kap elég törődést, figyelmet, önbizalomhiányos. "Kinek is hiányoznék..." - nagyon árulkodó, de mondhatnék hasonlókat: engem senki sem szeret, mindenki csak belém rúg, stb.
A furcsa, hogy az ilyen állapotban levő ember nem jön rá, hogy ez ellen csak és kizárólag ő tehetne. Neki kéne tisztelnie magát előbb, hogy mások is tiszteljék, és ne csak szexre kelljen.
Én azt mondom, előbb rendbe kell hoznia magát - különben ha bárkivel összejön, annak az embernek a visszaigazolására alapozza majd az önképét. Ha pedig bármi történik és ezt elveszíti, ismét összeomlik. Ugyanúgy, ahogy az eddigi férfiaknál, mert (bár talán magának se vallotta be) ő nem szexet akart, hanem gyengédséget, visszaigazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!