Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ahhoz, ha egy lelkész hívna titeket randizni?
A kedves lelkész-ha lelkész-akkor tudnia kéne, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy a legmegfelelőbb társat hogy találja meg, és ne úgy keressen ahogy egy világi teszi.
Le és meg van írva. Állítólag teológiát végeztél, csak azt nem tudom, hogy végezted?, ha ezt az elemi dolgot nem ismered.
Azt meg mindenki tudja, aki egy kicsit is figyelmes, és teológus körökben mozog, hogy Isten a legnagyobb és legjobb házasságszerző, és simán oda tudja invitálni azt a nőcit az orrod elé, akit neked szánt:D Igy általában hibátlan szokott lenni a dolog, szemben azzal, amikor kihagyod, és saját kezedbe veszd az írányitást:D
De most ezt nekem egy nőnek kell elmondani egy pasinak, aki állítólag lelkész?:D
Lehet nekik randizni?
Nem értek az ilyesmihez, református vagyok, de nem gyakorolom.
Egyébként, ha szimpatikus elmennék vele randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!