Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő miért hiszi azt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért hiszi azt hogy a férje, pasija erős és bátor, miközben önmagában egy p. öcs és csak a haverjai által vagy valaki (k) által lett valaki, mert úgy mond felkarolták?

Figyelt kérdés
Ismerek nem egy ilyen nőt,hogy dicsőíti a pasijátférjét ,hogy ilyen meg olyan sikeres lett és mi mindent ért el,és hogy milyen erős és bátor.De valójában nem látnak bele hogy csak a haverok által lett kemény és sikeres.Mert kellő hátszél nélkül nem ért volna el semmit.Én többre becsülöm az olyan férfiakat akik nem más hátán lettek sikeresek és pl haverok által,hanem saját egy száll maguk értek el sikereket.Ugye általában a férfiaknak nagyobb a szájuk ha ott vannak a haverok.
2014. szept. 4. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Néha nagyon nagy bátorság kell segítséget kérni. Attól hogy Te állsz, mint a szikla miközben a dolgok elmennek melletted mert nem tudod kinyitni a szád, egyáltalán nem leszel erős és bátor, csak balek.

Az erő és a bátorság illetve tutyimutyiság nem függ össze a sikerekkel. Lehetsz bátran is sikeres és tutyimutyin is.

Nagyon sok vezető beosztású embert ismerek, aki bepánikol ha tennie kell valamit. Inkább rábízza a titkárnőre, Vagy HR-esre.

Tény, hogy sokkal többre tartom azt aki ki tud állni magáért, aki nem szalad a szomszédba ha tenni kel valamit.

De tudni kell mikor kell segítséget kérni. Önmagunk határainak az ismerete a legfontosabb. Akár sikeres vagy akár nem.

2014. szept. 4. 12:53
 12/17 A kérdező kommentje:

Az erő és a bátorság illetve tutyimutyiság nem függ össze a sikerekkel. Lehetsz bátran is sikeres és tutyimutyin is.

Ezzel nem igazán értek egyet.Szerintem meg pont az lehet sikeres aki bátor és esetleg mer kockáztatni.Tutyi mutyi ember nem lehet sikeres,mert nem mer esetleg belefogni valamiben.Majd jön a megmentő és segít rajta.Lásd pl egy haver vagy bármilyen hátszél.Szerintem sokan nem értették ezt a kérdést.Mondjuk neked pont sikerült,meg talán még egy pár embernek aki válaszolt.

2014. szept. 4. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Engem ez nem zavar,csak furcsának tartom,hogy egy olyan emberre néznek fel a nők,vagy akár az emberek,akik lehet hogy saját maguk,hátszél nélkül,nem tudnák a biztonságot nyújtani a nőnek,és ezek a nők istenítik a pasijukat/férjüket."

Miért csak arra lehet felnézni, aki valamilyen hátszél nélkül érte el azt, amije van?

Én nem azért nézek fel a férjemre, mert lediplomázott, hanem azért, ahogy velem viselkedik, ahogy engem szeret.

2014. szept. 4. 13:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Én nem azért nézek fel a férjemre, mert lediplomázott, hanem azért, ahogy velem viselkedik, ahogy engem szeret.

Sok nőnek nem az a lényeg hogy hogyan szeretik.Sok nőnek az a jelmondata hogy szerelemből nem lehet megélni.Magyarul az anyagiak és a menőség mindennél fontosabb.Sokkal inkább fontosabb az hogy a férfi mit ért el.De az már mindegy nekik hogy hogyan.

2014. szept. 4. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Menőség? Tinilányoknál talán, de felnőtt nőknél nem számít.
2014. szept. 4. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:

mennyire kemény és bátor a te férjed, 2 cigány gyereket már sokalna az elhagyott utcán? Úgy beszélsz itt mintha a te férjed rambo lenne,tudod a keménység az a dolog,amiről nem pofázni szoktak.

különben meg tiszteld,szeresd,ezek szép dolgok.De hogy más miért tiszteli a saját barátját,az ku*rva mind1 nektek.

2014. szept. 4. 13:21
 17/17 Költőnő? ***** válasza:
100%

Tévedés. Egy NORMÁLIS nőnek igenis számít hogyan szeretik. Attól, h te csak olyan nőket ismersz, akinek fontosabb a siker az igazi értékek ellenében, attól még nem kell általánosítani. Köszi.

Nem azt mondom, h nem örülök ha sikeres az emberem. Dehogynem. De inkább legyen egy szürke dolgos ember, ha úgy szeret, h boldoggá tesz vele.

2014. szept. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!