Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő miért hiszi azt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért hiszi azt hogy a férje, pasija erős és bátor, miközben önmagában egy p. öcs és csak a haverjai által vagy valaki (k) által lett valaki, mert úgy mond felkarolták?

Figyelt kérdés
Ismerek nem egy ilyen nőt,hogy dicsőíti a pasijátférjét ,hogy ilyen meg olyan sikeres lett és mi mindent ért el,és hogy milyen erős és bátor.De valójában nem látnak bele hogy csak a haverok által lett kemény és sikeres.Mert kellő hátszél nélkül nem ért volna el semmit.Én többre becsülöm az olyan férfiakat akik nem más hátán lettek sikeresek és pl haverok által,hanem saját egy száll maguk értek el sikereket.Ugye általában a férfiaknak nagyobb a szájuk ha ott vannak a haverok.
2014. szept. 4. 12:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ennek e kérdésnek semmi értelme. Van akinek van hátszele, van akinek meg nincs. Nem lesz attól jobb ember valaki, mert nincs egy szál ismerőse sem, és magának kell mindent kijárni. Miért baj, ha valakinek a barátai segítik, támogatják a másikat? Attól még az ilyen ember nem lesz p.öcs.
2014. szept. 4. 12:31
 2/17 anonim ***** válasza:
58%

Mibol gondolom, hogy az ismeroseid rolad kb. a lesujtonal is rosszabb velemennyel vannak a messzirol ordito irigyseged es sajat sikertelensegedbol adodo frusztraciod miatt?

Ahelyett hogy masokkal, masok meg masabbakrol alkotott velemenyevel foglalkoznal, a sajat eletedet tedd egyenesbe, mert a fentiek csak egy szanalmas luzer vinnyogasai.

2014. szept. 4. 12:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt a kérdést.
2014. szept. 4. 12:37
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Savanyú a szőlő?
2014. szept. 4. 12:39
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
Én teljesen értem a kérdést, és igen vannak ilyen emberek, nem csak férfiak nők is. Ja és miért ne lehetne savanyú a szőlő, miért kéne megbecsülni azokat, akiknek a seggük alá tesznek mindent? Bár hozzá kell tenni, mostanában leginkább nekik áll a világ...
2014. szept. 4. 12:42
 6/17 A kérdező kommentje:

Bocsánat de nem fogalmaztam meg érthetően a kérdést.Szóval kezdeném azzal hogy nem savanyú nekem semmi.Tény amit elértem azt saját magam,minden hátszél nélkül és semmi baj az életemmel és senki nem utál és én sem senkit.

Szóval a lényeg az hogy vannak férfiak akik valakik által lettek valakik.Az igazi férfinek keménynek és sziklának kell lenni nehéz helyzetben is.Na most egy olyan férfi aki valaki által lettek valakikazok nehéz helyzetben is bátor,erős férfiak lennének?

2014. szept. 4. 12:42
 7/17 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, a legtöbb ember segítséggel éri el azt, amije van, és legkevésbé a haverok segítségével. Annál inkább a szülei, barátnője, felesége segítségével, akik megteremtik a hátteret neki.

De most téged tényleg mi zavar ebben?

2014. szept. 4. 12:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Pénz beszél, kutya ugat.
2014. szept. 4. 12:47
 9/17 A kérdező kommentje:

ma 12:44

Engem ez nem zavar,csak furcsának tartom,hogy egy olyan emberre néznek fel a nők,vagy akár az emberek,akik lehet hogy saját maguk,hátszél nélkül,nem tudnák a biztonságot nyújtani a nőnek,és ezek a nők istenítik a pasijukat/férjüket.

2014. szept. 4. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Még ajánlok neked pár napot a föld nevű bolygón. Ígérem fogsz még ennél kacifántosabb jelenségekkel is szembetalálkozni, és lesz majd amikor már csak röhögsz rajta, hogy tulajdonképpen mit is akartál ezzel a kérdéssel?
2014. szept. 4. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!