Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet, kedves, intelligens, laza lányokkal ismerkedni akikkel lehet pl szexelgetni? Hol vannak ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Egy huszonéves srác.2014. szept. 3. 17:19
2/11 anonim válasza:
Szerelem nélkül szerintem sehol.
18L
3/11 anonim válasza:
Mindenfelé, csak nem fognak veled lefeküdni első találkán... Ha már ismernek egy ideje, tudják hogy jófej vagy és külsőre is bejössz nekik, és épp nincs pasijuk sok csaj befűzhető a barátság extrákkalra :) 24/F
4/11 A kérdező kommentje:
Hagyjuk a szerelmet jó? Mindenki imád szexelni. A lányok is. Szóval hol keresgéljek szerintetek?
2014. szept. 3. 17:21
5/11 anonim válasza:
Nem értem, ha csak szexre kell, akkor miért fontos, hogy intelligens legyen? Amúgy szerintem egyetemi klubbokban, vagy szinte bármilyen egyetemi rendezvényen. De a többség nem fog belemenni abba, hogy csak szex legyen.
6/11 anonim válasza:
Én soha nem szexeltem szerelem nélkül :) Aki képes anélkül is, az nem tudja, milyen is a jó szex :) Szerelem nélkül semmit sem ér :)
7/11 A kérdező kommentje:
Azért fontos mert egy okos lány megérti hogy csak az élvezet kedvéért kényeztetjük egymást! Én nagyon szeretem a nőket, nem kihasználni akarok senkit, csak jó lenne egy ilyen lányt találni, akivel laza kötelékben állunk és élvezkedünk állandóan!
2014. szept. 3. 17:25
8/11 anonim válasza:
És miért nem akarsz inkább egy normális kapcsolatot?
9/11 anonim válasza:
Ehhez persze intelligens fiúnak kellene lenned. De ez a része a dolognak hiányzik. Szóval esélyed sincs. Recskazz tovább!
10/11 anonim válasza:
Szia ! bárhol vannak ilyen lányok. engem mindig hivogatnak, meg face-en irogatnak. nem értem mi a kérdésed lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!