Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elváljunk a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljunk a férjemmel?

Figyelt kérdés
Ugy érzem a házasságom romokban hever, de nem én miattam meg a férjem miatt, hanem a közvetett dolgok miatt, pl pénztelenség. Illetve az egyik legdurvább a férjem családja, teljesen tropára vágtak 4év alatt idegileg, folyton szidnak, piszkálnak. Sajnos a férjem nem igazán reagálja le ezeket a dolgokat, én meg csak emésztem magam, és teljesen kivagyok. Sajnos már testi tüneteim is vannak állando rosszul lét, sirogörcsök, fejfájás az elmult fél évben ehez társult pánikbetegség is! Beszélni senkivel nem tudok egyedül a gyermekeim tartják bennem a lelket, sajnos olyan tipus vagyok hogy mindent hamar felveszek és rágodok rajta honapokig! Ha tudtok segitsetek mert már nem birom.
2010. jan. 17. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged választott, akkor egyértelmű a dolog. Csak meg kell győznöd, hogy a te pártodon álljon minden támadáskor és próbáljon meg távolságot tartani tőlük, még ha nehéz is, mert sokkal nahezebb dolgokat előzhet meg vele.

Ha elválnál, csak rosszabb lenne a helyzet. Mi is most vagyunk túl egy nagyon nehéz időszakon és örülök, hogy nem váltunk el, pedig már bent volt a papír a bíróságon.

2010. jan. 17. 18:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,ez az oldal fantasztikus!!!!!!!!!!!:)
2010. jan. 17. 19:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tudsz beszélni a férjeddel?

Beszélgessetek sokat! Mondd el neki az érzéseidet! És hallgasd meg őt is! Alakítsatok ki közös stratégiát a szülők és egyéb rokonokhoz való viszonyuláshoz.

A gyerekek nevelése pedig a kettőtök felelősége!!!

Ha kell, álljatok a sarkatokra a szülőkkel szemben!

2010. jan. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!