Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az már gáz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az már gáz, hogy 17 napja nem feküdtünk le a férjemmel?

Figyelt kérdés
Oké, közben 3-4 napig meg is volt, de nem kéne, mint pasi kívánnia már ennyi idő után? Én is fáradt vagyok este, meg nyűgös, de azért kezdeményezhetne, nem?
2011. ápr. 14. 10:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

és ha te kezdeményeznél? mi is szeretjük érezni, hogy kívánnak minket, hogy jó pasik vagyunk, A jelige: Mássz Rá!

:)

2011. ápr. 14. 11:01
 2/20 anonim ***** válasza:
Kezdeményezhetsz Te is. Nem? Miért lenne gáz? A férfiak is kibirják sokáig sex nélkül..../nem csak a nők!!/
2011. ápr. 14. 11:02
 3/20 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de szerintem ne csak tőle várd a kezdeményezést. Valószínű, ő is ugyanúgy vágyik arra, hogy leteperd, ne csak mindig a férjed legyen a kezdeményező.
2011. ápr. 14. 11:10
 4/20 anonim ***** válasza:

Nálunk, ha 2-3 alkalommal elutasítom a férjem közeledését, akkor már nem próbálkozik, mondván minek, úgysem lesz semmi! Aztán, ha szeretnék szexelni kérdezés nélkül kell "rámásznom", nem megkérdezni akarja-e, mert akkor jön azzal, hogy persze, mikor Ő akarta, akkor nem volt, most meg legyen??! Ez az:Azert sem!, pedig akarja Ő is, és így, hogy szó nélkül elkezdem kényeztetni "megadja magát"!

Egyébként 11 éve vagyunk házasok 2 gyerekkel, így már nincs szex minden nap( főleg nem este 11-kor,mikor már alig állok a lábamon), mint rég, de heti 2-3 alkalom az meg van!

2011. ápr. 14. 11:11
 5/20 anonim ***** válasza:

attól függ

nálunk is volt hogy másfél hónapig semmi,de akkor életkedve se volt egyikőnknek se (egy húzós vizsgaidőszak közben egy haláleset,a szex volt az utolsó amire gondoltunk volna)

ugy vagyok ezzel,hogy amig este hozzámbújva alszik el,és még álmában is ölelget,addig nem nagy baj ha néha nincs kedve,nekem se mindig van ha fáradt vagxok Ű(bár én el nem utasitom,max kevesebbet mozgok)

N

2011. ápr. 14. 11:20
 6/20 A kérdező kommentje:

11 év után heti 2-3? Nekünk már 2 éve nincs heti 2-3, pedig még csak 5 éve leszünk házasok pár hónap múlva. Most akkor vonjam le a következtetést, hogy mi ilyen öreg trottyok vagyunk szex terén? :( Vagy kezdjek el izgulni, hogy baj van a libidónkkal? Vagy nem vagyok elég kívánatos a férjemnek?

Én is kezdeményezhetek, tudom. Viszont az előző kapcsolatomban "belém verték", hogy az milyen ocsmány, ha a nő nyomul. Ésszel tudom, hogy ez hülyeség, de még mindig nem tudtam levetkőzni. Én is szoktam néha kezdeményezni, szóval nem vagyokt teljesen "kóros": :D

De engem az bánt, hogy a férjem is ilyen halvérű, hogy majdnem 20 nap után nem teper, hogy legyen valami.

2011. ápr. 14. 11:21
 7/20 anonim ***** válasza:

A 11 éves házas vagyok!

Ne aggódj! Mindenkinél más a norma! Ha nektek eddig sem volt sűrűn, akkor nem hinném, hogy "nagy" gond lenne! Ha jól működik a kapcsolat, mint társak nincsenek egymással gondjaitok, akkor nem aggódnék a szex miatt! És igenis kell kezdeményeznie a feleségnek is! És jól esik, hogy még ennyi év után mindig "el tudom csábítani"! Nagyon jót tesz az önbizalmamnak!

2011. ápr. 14. 11:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy időszak, hogy 10 hétig nem volt szex sem maszutrbáció bármilyen formája (sőt erekcióra sem emlékszem!, férfii vagyok..)..

Az egész mögött valami depresszió húzodott meg, amit akkor észre sem vettem, csak utólag...

Szal csak annyit akarok mondani hogy a lelki tényezők is eléggé közrejátszhatnak ok és okozat irányban is.

2011. ápr. 14. 11:36
 9/20 A kérdező kommentje:

Amúgy jól megvagyunk, szeretjük egymást és úgy alszunk el, hogy öleljük egymást, vagy fogjuk egymás kezét. Na..ma igyekszem nem kiütni magam fáradtság ügyileg és próbálok csábítani.

Stressz az ért mindkettőnket, nem is kevés. :( Majdhogynem depid időszak volt az elmúlt pár hét.

2011. ápr. 14. 11:42
 10/20 A kérdező kommentje:
depis
2011. ápr. 14. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!