Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az már gáz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az már gáz, hogy 17 napja nem feküdtünk le a férjemmel?

Figyelt kérdés
Oké, közben 3-4 napig meg is volt, de nem kéne, mint pasi kívánnia már ennyi idő után? Én is fáradt vagyok este, meg nyűgös, de azért kezdeményezhetne, nem?
2011. ápr. 14. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha te kezdeményeznél ugye mert ilyen nem volt még olyan lenne a férjed mint egy feltüzelt bika.plussz ha nem változtatsz akár el is veszítheted a férjed.17 nap az nem kevés.De valószínű csak neked 17!!!!
2011. ápr. 14. 12:38
 12/20 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy csak nekem 17? Hogy megcsal a férjem? :) Hát, azt kötve hiszem, bár akár lehet 1% esélye. Ha ő ilyen szex bika lenne, akkor már régen próbálkozottott volna a 17 nap alatt. Tehát nem az volt, hogy ő nyomult többször, én meg elutasítottam, hanem ő sem kezdeményezett.
2011. ápr. 14. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben...

De hallottam egy-két biztató dolgot ez ügyben: ha az ember szexuálisan "alulterhelt", akkor az csökkenti a libidót - tehát fordítva van, mint a fizikai munkával, ahol minél többet csinálod, annál jobban elfáradsz - itt minél többet "adtok" magatoknak, annál többet akartok majd.

Soma Mamagésánál olvastam a következőt:

"A punci az a szerv, amelynek minél többet adnak enni, annál éhesebb"

Hajrá!

2011. ápr. 14. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez gyakran előfordul, hogy napokig nem feküdtök le egymással?
2011. ápr. 14. 13:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen, erről én is hallottam, hogy "evés közben jön meg az étvágy." Vagy valami hasonló.

Eléggé alul vagyunk kínálva.

..és igen. Előferdül máskor is, hogy 1-2 hétig nem fekszünk le egymással. :(

2011. ápr. 14. 13:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Úgy érti, hogy azért nem próbálkozik Nálad, mert megkapja mástól... De ez csak egy eshetőség.

Szerintem beszélgess vele erről! (Akár lehet is valami titkolt problémája.)

Azért közben magadban is tisztázd, hogy miért nem vágysz rá. Érzelmileg megkapod tőle valóban, amit szeretnél? (Szerintem nem. Pl. hogy nem kezdeményez. Nem fejezi ki, hogy vágyik Rád.

Ha kezdeményezne, belemennél rögtön? Akkor is csak azért, mert örülnél, hogy végremár? Vagy őszintén jobban esne, ha kicsit "küzdene" érted?

Lehet, hogy ezek a megnyilvánulások nem csak innen, hanem az életetek többi területéről is hiányoznak?)

2011. ápr. 14. 13:21
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen, jobb érzés lenne ha látnám, hogy be van indulva rám, vagy mondjuk vissza kell utasítani. De még ezt sem. Szóval, nem látom azt a hatalmas vágyakozást benne, hogy mennyire szeretne velem szeretkezni. Nem kell magamról lerúgdalni. :D
2011. ápr. 14. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Megfordult már a fejedben hogy mással vezesd le a szexuális energiáidat?
2011. ápr. 14. 13:48
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem. Soha! Őt szeretem, undorodnék mástól!!!
2011. ápr. 14. 13:51
 20/20 anonim ***** válasza:

RE: ma 13:41

Aha. Akkor magaddal azért tisztában vagy.

Már "csak" azt kellene kitalálni, hogy ő mit szeretne. Erre konkrétan rá is kérdezhetsz, de lehet, hogy ő sem tudja. Vagy lehet, hogy ő meg azt várja, hogy Te tudjad... ;) Olyasmire gondolok, hogy elcsábítod, kihívó vagy, stb. Mindenesetre ha meggyőződsz arról, hogy nincs valami nagy gondja, akkor ezen érdemes lehetne igyekezned...

Gondold át, hogy milyennek szeret, milyen voltál, amikor beléd szeretett, stb.

A túl nagy kedvesség sem jó, mert nem maradsz kihívás!

Ha a beszélgetésnél maradsz, akkor finoman közölhetnéd, hogy mire vágsz (nem elvárásként persze).

Az a lényeg, hogy ha Neked így nem jó, akkor próbálkozz addig többféle megoldással, míg meg nem oldódik. ;)

2011. ápr. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!