Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy csak szex-re hajt? Még nem feküdtünk le. Hisz még csak 4napja járunk, de azért fura hogy csókközben elkezdi simogatni a hasam, meg meg is puszilta 2szer.
Ezt csak úgy fogom megtudni ha nem fogok vele lefeküdni egy ideig?De mennyi lehetne az az idő?
Amit csinált az viszont elég korai.18évesek vagyunk.
amig nem a puncidat akarja puszilgatni, nem dugni akar. vagy a hasadat akarja szted megszexelni????
18 évesen miért lenne korai, ha már többet is akarna?? amugy, ha strigulát akar, vár akármeddig. csak amig veled nem feküdt le, addig kezelget mást.
Minden szerelmes pasi /de csaj is/ végső soron "szexre hajt". Ez normális. Kinek mennyi együtt
járás kell előtte, ez változó. Tőled is függ, hogy mit engedsz meg. A hasra puszi még nem jelenti azt, hogy már most többet akarna. Ez egy szerintem aranyos "gesztus".
Ti is aranyosak vagytok,köszönöm.
Ezek szerint csak én lihegtem túl, de annyi csalódásom volt már hogy paranoiás lettem.:)
csak szexet akar tőled.
szerintem egyértelmű.
és tapasztalt is, utánad is még sok kapcsija lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!