Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elváljunk a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljunk a férjemmel?

Figyelt kérdés
Ugy érzem a házasságom romokban hever, de nem én miattam meg a férjem miatt, hanem a közvetett dolgok miatt, pl pénztelenség. Illetve az egyik legdurvább a férjem családja, teljesen tropára vágtak 4év alatt idegileg, folyton szidnak, piszkálnak. Sajnos a férjem nem igazán reagálja le ezeket a dolgokat, én meg csak emésztem magam, és teljesen kivagyok. Sajnos már testi tüneteim is vannak állando rosszul lét, sirogörcsök, fejfájás az elmult fél évben ehez társult pánikbetegség is! Beszélni senkivel nem tudok egyedül a gyermekeim tartják bennem a lelket, sajnos olyan tipus vagyok hogy mindent hamar felveszek és rágodok rajta honapokig! Ha tudtok segitsetek mert már nem birom.
2010. jan. 17. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Talán ellehetne költözni ezektől a jótevő szülőktől, hogy ne legyenek a családod közelébe.

Meg kell nekik őszintén mondani, hogy teljesen eleged van belőlük, és nem óhajtasz velük sem beszélgetni sem veszekedni.

Talán a válást a legvégső esetben fontolgasd, de tényleg a mentális egészséged a legfontosabb.

a férjeddel sem árt erről beszélni, talán ő is belemenne a szüleitől való távolságtartásba!

2010. jan. 17. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Koltozzetek minnel messzebb!Sokmindent megoldana.
2010. jan. 17. 18:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem egy helyen lakunk hála istennek,még csak az kéne.De a kapcsolat mégis megvan mivel van 1 közös lányunk akit látogatnak,vagy épp mi megyünk!!Van 1 nem közös lányunk akit ugyszintén mindig mindennek elhordanak és ennél borzalmassab nincs,mikor a saját véredet szidják,vagy ö nem kap 1 csokit csak a vérszerinti unokájuk és látod sirni a lányodat,és legszivesebben megölnéd mindet.A férjemmel nem igazán tudok beszélni,ö mindig azt hiszi minden felhötlen és én a végtelenségig tűrőm ezt.És azt mondja ha szét megyünk csak röhögni fog a családja hogy szétszedtek minket.........Köszönöm az elözö és a többi választ!!!!!
2010. jan. 17. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A férjed álljon a sarkára, és tegye helyre a selejtes családját. Ha ő nem teszi meg akkor neked kell. ha elválnátok se szűnne meg vele a kapcsolat, mivel lenne láthatóság, és akkor a nagyszülőkkel ugyanúgy viaskodhatsz. Emiatt szerintem nem érdemes elválni, ha szeretitek egymást. Valószínű azért érzik magukat ennyire nyeregben mert még soha senki nem osztotta ki őket. Mondd meg, hogy vagy vegyen mind a kettőnek csokit, vagy egyiknek se. A legjobb az lenne ha a kisebbik gyereked mondaná meg ilyenkor a nagyszülőknek, hogy " Az X miért nem kapott csokit, ezt így nem illik." Akkor égnének ám igazából. Ha szeretitek egymást a férjeddel, és ő jól kijön a nem közös kisgyerekkel is, akkor ne menjetek szét, úgyis ez a nagyszülők célja.
2010. jan. 17. 18:18
 5/13 A kérdező kommentje:
10000%-ig igazatok van,mindenkit kizárunk az életünkböl,csak ez a megoldás,mert mint irtam a férjem nem egy olyan tipus aki elküldi öket melegebb éghajlatra,és én nem tudok velük harcolni mert ök mindenkinél okosabbnak hiszik magukat,és mindig mindenben én vagyok a hibás.Sajnos a kislány nemtudja öket leszurni hogy a növére miért nem kapott valamit mert 2éves,a nagyobbik 6éves,de egy anyának ezt megélni.....senkinek nem kivánom!!!!!
2010. jan. 17. 18:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Ja és köszi minden választ,a kedvem sokkal jobb és rengeteget segitetetek,valahogy az ember mástol könnyebben fogad el tanácsot!!!Mégegyszer köszike:)
2010. jan. 17. 18:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő a sarkadra állni. Próbáld meg a kezedbe venni az irányítást... ha a férjed, csak tudsz rá hatni valahogy..! És ne hagyd, hogy az anyósék szétszedjetek titeket, abból csak te jönnél ki vesztesen. Mondjuk nem hinném, hogy sokat segítettem ezzel a válasszal, de sok sikert =)
2010. jan. 17. 18:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy tudatosítanod kellene a férjedben, hogy vagy te és a gyerekei, vagy az anyucikája. Sokminden múlik azon, hogy mit választ. Ha az anyját, akkor sosem voltál elég fontos neki. De szerintem inkább azt próbáld meg megszervezni, hogy távol tartod őket egymástól. (Pl. töröld ki a telefonszámukat, ne adj át üzeneteket, stb.)
2010. jan. 17. 18:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Na szoval a lényeg az hogy a férjem engem választott,nem beszél az anyjával 8honapja,most aki effektiv csinálja a feszkot az a huga.De 4éve ez megy hol a huga,hol az anyja,hol az apja,hol az öreganyja vagy mindegyikük.Szoval ördögi kör,valamelyik mindig megtalál........
2010. jan. 17. 18:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is a válás csak a legvégső dolog.

MINDENKÉPPEN megelőzi az, hogy érdemben beszélsz a férjeddel (vagyis nem csak célozgatsz, hanem konkrétan megmondod neki, mit szeretnél és mit nem szeretnél). Azt is megmondod, hogy úgy érzed, ez veszélyezteti a házasságotokat.

Keressetek közösen megoldást: tehát ő is keressen!

2010. jan. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!