Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16kg-ot fogytam most elkezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16kg-ot fogytam most elkezdett nyomulni rám az a férfi aki előtte lerázott csajok mit tennétek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 08:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyen pasit pakold be a megfelelő kategóriába, te pedig keresgess tovább:)
2014. szept. 3. 08:44
 12/22 anonim ***** válasza:

10 Az ember ha időt ad a másik embernek, az nem rázza le. Hanem egyenesen, és minden köntörfalazás nélkül tud beszélni, mert partnerként tekint a másikra.

De az, hogy lerázni valakit..az nem egy egyenes jellemre vall.

Ha pl. a pasival történik valami, és pont ő hízik meg, akkor persze elvárja, hogy ugyan úgy tekintsenek rá, de fordítva nem müködik?:D ugyan..

2014. szept. 3. 08:47
 13/22 anonim ***** válasza:

10 *inkább köszönd meg hogy segített

Ez minden csak nem segítség-mint amit felvázolsz.

A segítség az, ha együtt edz vele, vagy tanácsokért kajtat, vagy edzésprogramot szerkeszt. De mindeközben ott áll a másik mellett mint a cövek, nem lerázza.

2014. szept. 3. 08:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Hogy mit tennék, az attól függene, hogy annak idején hogyan "rázott le" az a férfi.
2014. szept. 3. 09:05
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Hú de felhaborodtak a nagy nőtarsak :D

Én fiú vagyok és elarulom hogy le se sz**tak a csajok amig duci és izomtalan voltam. Most normális testtel viszont sokaknak tetszem. Akkor küldjem el az összeset a p***csaba?

16 kg túlsúly elég jelentős raadasul akin ennyi van az esélyes hogy igénytelen magara. Lehet hogy nem tudott vonzódni hozzad ezek miatt.

De most bebizonyítottad hogy vonzó tudsz lenni.

Meg ő sem tetszene neked ha csapott,ferfiatlan alakja lenne 20 kiiló feoesleggel..

2014. szept. 3. 09:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Abban persze igazuk van hogyha bunkó volt akkor hagyd a francba. #15
2014. szept. 3. 09:08
 17/22 anonim ***** válasza:

nos, pasi vagyok, én nem "leráztam" egy lányt, csak 1 évig nem érdekelt, nem közeledtem felé, sőt ha ő jön, elküldtem volna - de mostmár nem. Nem, egy kilót sem változott - máshogy változott. Tehát nem biztos, hogy amiatt a 16 kiló miatt nyomul, lehet hogy máshogy (is) változtál.

Amúgy forditott esetben (ha nő jönne a pasi után) nekem is attól függ, hogy hogyan küldött el a nő. Valaki úgy intézett el, hogy üres levelet irt, valaki úgy, hogy "oké majd találkozunk, de most nincs időm, de találkozunk stbstb", aztán egyszercsak hopp, kapcsolatban lett, na az inkább ne keressen

2014. szept. 3. 09:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Marhaság amit egyesek írnak. Fontos a külső is . És neki nem az esetei a túlsúlyosak. Mindenkinej vanak igényei. Emiatt nem szabad valaki felett pálcát törni.
2014. szept. 3. 11:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez egy semmis kérdés, ki se írtad a körülményeket. Lehet, hogy úgy rázott le, hogy te valójában életben nem is beszéltél vele. Lehet, hogy csak egyszer mosolyogva ránéztél és ő tovább bambult előre a semmibe, és te ezt olyan nagy "kudarcnak" vetted, hogy utána már nem volt semmi. Lehet, hogy mittomén osztálytársad volt, és akkor közeledhetett volna hozzád, de nem tette, pedig már akkor is küldtél jelet, és ezt úgy élted meg, hogy jajj biztos nem tetszek neki (közben lehet, hogy ő ugyanolyan komplexusokban szenved, de az már más tészta). Légyszíves tisztázd ezt a dolgot, hadd lehessen értelmesen reagálni rá :)
2014. szept. 3. 16:50
 20/22 A kérdező kommentje:
korulmenyek: kerestem a tarsasagat,de o nem reagalt ra ugy.kozben meg a haverjainak mutogatott ha egyuttvoltak kitargyaltak!!
2014. szept. 3. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!