Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16kg-ot fogytam most elkezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16kg-ot fogytam most elkezdett nyomulni rám az a férfi aki előtte lerázott csajok mit tennétek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 08:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

Nem csaj vagyok, de én hagynám a francba!!

Akkor nem kellettél neki akkor most se keljél!

2014. szept. 3. 08:05
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

könnyű azt mondani, hogy hagyd a fenébe csak nehéz megtenni. Én is mondhatnám, hogy hagyd ott de tudom magamról, hogy ha egyszer szeretted, tetszett vagy csak bejött neked akkor is ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy mi van ha működne a dolog és hosszú boldog párkapcsolat lenne. Nagyon gondold át a dolgot ismerd ki a férfit, beszélgessetek sokat és ha úgy érzed őszinte veled szerintem egy próbát megér a dolog :) de Te döntsd el és ne hallgass másra :) sok szerencsét

21L

2014. szept. 3. 08:12
 3/22 anonim ***** válasza:
amikor kövér voltál hogy rázott le? kedvesen, normálisan vagy bunkó volt veled? mert ha nem bántott meg azelőtt akkor adhatsz neki egy esélyt.
2014. szept. 3. 08:22
 4/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem tetszettél neki, most igen. Én se tudnék összejönni egy lánnyal ha normális, de nem tetszik. Plusz nyilván te is akartál fogyni, szóval tudtad magadról hogy úgy nem voltál olyan jó csaj. Ha nem volt veled bunkó, akkor adj neki még egy esélyt.
2014. szept. 3. 08:26
 5/22 anonim ***** válasza:
41%

Átlépném a helyedben.

Az embernek van szája, van egyénisége, és jobb esetben őszintesége. No már most a pasid egyikkel sem rendelkezik.

Simán minden további nélkül meglehet mondani valakinek, akihez lelkileg vonzódsz, vagy nagyon kedveled, hogy téged zavar a túlsúly, tegyen érte, és segítesz neki ebben. De az, hogy lerázni valakit azért mert túlsúlyos, és majd utána előkeveredni, mikor már alakulóban van a dolog, z emberileg annyira alja emberre jellemző, hogy kár minden perc egy ilyenre.

Ezek a bohócjelmezek( pl. a túlsúly is ilyen) tökéletes arra, hogy az ember gyorsabban szelektálja ki maga közül a szemetet, a selejt embert. Mert a jelmez alatt, te pontosan tudod ki vagy, és milyen vagy valójába, de ő nem:D A jelmezt meg viszonylag gyorsan le lehet dobni, ha az ember ráfekszik és ledolgozza.

2014. szept. 3. 08:30
 6/22 anonim ***** válasza:
28%

Ezért vannak hátrányban a vékonyak, mert ha csak és kizárólag igy fogadja el a partner, és történik velük valami, betegség, baleset, hormonháztartás felborulása, terhesség, idősödés stb. már elfordulnak, és sokszor ezek az emberek éveket pazarolnak el olyan emberre akiknek csak egy testek, akiket más nem érdekli csak a testük. Abban a pillanatban ha sérül már semmik az adott ember szemébe..

Persze fiatal korban az ember el sem tudja képzelni azt, hogy bármi is történhet. Pedig mindenkinek áll a zászló.

2014. szept. 3. 08:34
 7/22 anonim ***** válasza:
34%
Én biztos hogy nem jönnék össze vele. Hogy miért? Mert elküldött csak azért mert túlsúlyos voltál. Kérdezem én: ha összejöttök, és idővel mégis szednél vissza a kilókból akkor elfogadná azt? Lehet ismét dobna. Szerintem keress olyat, aki önmagadért kedvel, és nem azt nézi hogy ennyi kg voltál, nem kellettél, ennyi lettél, most már kellesz... 24L
2014. szept. 3. 08:35
 8/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy akkor hogyan rázott le. Ha bunkó volt, megbántott, akkor nyilván nem érdekelne.

De ha te még gondolkodsz rajta, akkor nyilván nem volt az.

Szerintem ismerjétek meg egymást, aztán majd kiderül, hogy egyáltalán akarsz-e tőle valamit.

2014. szept. 3. 08:38
 9/22 anonim ***** válasza:

6:

Ez nem így van, hogy aki vékony, azt biztosan csak a külsejéért szeretik.

Én mindig vékony voltam. Egyszer híztam majdnem 10 kg-t, szerencsére le is ment. De a férjem szinte észre sem vette. Ő akkor is ugyanolyan szépnek és csinosnak látott.

Betegség miatt is volt már olyan, hogy nem voltam éppen a toppon, nem súlyproblémák, de kórházban voltam, fekvőbeteg. Végig mellettem volt, fel sem merült ilyen, hogy most akkor nem szeret, mert nem vagyok jó formában.

Szóval ez hülyeség, hogy a ducikat a belsőjükért szeretik, a vékonyakat pedig nem.

Kérdező: annak idején biztos, hogy a súlyod miatt rázott le?

2014. szept. 3. 08:41
 10/22 anonim ***** válasza:
és mi van ha tudta hogy az a vágyad hogy lefogyj ha tudta nem fogadod el magad kövéren és magabiztosabb vagy szexben bármiben vékonyan?-mivan ha csak időt adott neked?-ha azért bántott meg hogy berágj rá és "csakazért is" lefogyj??-ha ez a verzio van inkább köszönd meg hogy segitett
2014. szept. 3. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!