Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszett ugy vagyok? Igy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszett ugy vagyok? Igy sose lesz baratnom? 16F

Figyelt kérdés

Eloszor is nagyon alacsony vagyok 163cm, eleg vekony alkat vagyok de mar rajta vagyok az ugyon hogy inkabb izmos legyek, latszik mar a dolog de belolem se lesz 2 ajtos szekreny soha. Szoke szinte mar feher hajam van, kek szemem(a bal szemem zold szinu szokott inkabb lenni, vagyis neha bezoldul. felemeloen nezek ki olyankor)

Nagyon kisfius az arcom 14 evesnek szoktak nezni MINDIG. A multkor apam a fejemhez vagta hogy ilyen ronda keppel es ilyen lanyos testtel tuti bu-zi leszek, vagyis mar az vagyok. Ez nagyon roszul esett, oke nem volt meg baratnom, de nem is nagyon akarok osszeszedni valami jott-ment ri-b@ncot, olyan valakit szeretnek paromnak akit szeretek.

Amugy nem csunya az arcom de szornyen lanyos. Hat arcszorzet nincs, ahogy a labamon se es sehol mashol se.

Szoval igazabol egy minimalis ferfiassag sincs bennem.

Lesz nekem igy baratnom? Mert a lanyok a magas ferfias fiukat szeretik, sokszor mondjak is hogy nem kellenek nekik ilyen kisfius fiuk.

Nem vagyok felenk visszaszolok ha kell, azt szoktak mondani hogy tul nagy szam van.

2014. szept. 2. 23:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagy veszett ügy de hátránnyal indulsz.Plusz lehet csak szimplán későn érő vagy és 1-2 év múlva férfias leszel.
2014. szept. 3. 00:00
 2/2 anonim válasza:

Az elsőnek igaza van!

Ráadásul ha tényleg nagy dumás vagy, azzal javarészt kompenzálhatod a külsőt.

Sokszor a viselkedés/kommunikáció/talpraesettség/határozottság sokkal fontosabb tulajdonságok egy nő szemében, mint az hogy hogy nézel ki.

2014. szept. 3. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!