Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alamuszi nyuszikent sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alamuszi nyuszikent sosem lesz baratnom?

Figyelt kérdés

Nagyon felos,gatlasos,hatarozatlan,szegyellos vagyok :S Mindig attol felek,hogy valaki megszol vagy kinevet,felve jarok az utcan,nem merek a szemebe nezni senkinek,a foldet nezem mindig,nagyon halkan beszelek,nem merek megszolalni sokszor,ha beszelek izgulok es zavart vagyok,felos fejet vagok sokszor :( Lanyt sosem mertem megszolitani,sot ami ruhak tetszenek nekem,nem merem felvenni,mert felek,hogy kirohognek vagy kibeszelnek.Nem tudom hogy alakult ki ez bennem...regen sokat szekeltak es vertek suliban vagy otthon,mert palcika gyerek voltam,elnyomott mindenki.

Mostanra magas izmos lettem es nem nezek ki rosszul,a kulsom ellentete a belsomnek...biztos tetszek lanyoknak,pl.ma az utcan le sem birta venni a szemet rolam az egyik,de nekem csak dobogott a szivem egyre gyorsabban,szinte alig kaptam levegot,oda sem mertem nezni es elmentem :$

2014. aug. 18. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, majd egyszer megérkezik a párod, aki ki fog ugrasztani a bokorból:D
2014. aug. 18. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Jelen egyenesen a kalapból
2014. aug. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!