Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem szeretnék magányos lenni.17/L
Na,én velem is ez a helyzet,fiú barátaim többen vannak,de ők olyan nyomulósak egy idő után,mégiscsak nem barátnő,nekik nem mesélhetem hogy szombaton kivel feküdtem le :P
Batátnőim nincsenek a saját falumban,mert mind r*bancok!
Esküszöm..meg bandáznak,és ha vannak egy bandában 10en lányok,ott mindenki mindenkit mindenkivel kipletykál!
Szóval nem keveredek énsem ilyenekkel..neten vannak barátaim,csak éppen ez a baj,ők normálisan,de nem lehetnek a közelemben! :/
"nekik nem mesélhetem hogy szombaton kivel feküdtem le :P
Batátnőim nincsenek a saját falumban,mert mind r*bancok!"
Remélem ezt csak viccnek szántad, mert ha nem, akkor pont jók neked azok a r.ibancok barátnőnek...:D
Öhömm..ez csak vicc :D
Irtam valamit..értitek..de most miért?!18 éves vagyok,eddig csak egy hosszantartó kapcsoltabna szexeltem!
1 fiúval..
:D
Szóval ŐK a ribik,még mindig :P
Hát jólvan,kicsit félreérthető voltam..de elvégre fiúbarátnak mégsem számolhatok be ilyenről,hol fogja már izgatni :D
Azt sem kérdezhetem hogy hogy nézek ki ebben a ruhában?
Jóhogy azt mondaná,istenien,mikor tudjuk mire hajt..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!