Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt egy milliárdossal mit tegyek hogy tegyem túl magam rajta?
Sziasztok 20 éves fiú vagyok, a barátnőm megcsalt engem egy milliárdos férfivel. Úgy derült ki, hogy múlthéten kapott egy ipadot amit megtaláltam amikor nálunk volt és ő sírva bevallott mindent. A fickóról annyit tudok hogy M.o egyik leggazdagabb embere és bár nem közismert a neve már szerepelt a médiában. Nem értem hogy történhetett ez meg. Bár nem vagyok gazdag én megadtam neki mindent, van munkahelyem és szeretem. Nem tudom hogy fogom kibírni ezt és leszek-e még szerelmes..
A barátnőm 18 éves. Azaz már csak volt barátnőm. Ugyanis elhagyott 'mert nem érdemlem meg'..
Ezekről szó sem volt, a deal pináról és ipadről szólt.
a barátnős ellenszolgaltatás fejében ba szott=ku rva.
most mit szeretnél egy ku rvátol?maragy vele és huzogassátok a menőt,vagy verd szájba mind a 2 őt.vagy szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!