Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy győzzem le ezt?
légszíves olyanok írjanak akiknek sikerült, és azt h hogyan csinálták.
Ritka az ha egy lány megtetszik, de amikor ez van akkor azzal a lánnyal sohasem tudok beszélni. Ismeretlen lányokhoz simán odamegyek meg bárkivel beszélek, nem vagyok szégyenlős. Csak egyszerűen ez nem megy.
Ti hogy küzdtétek le ezt? Elsősorban az írja akinek úgy sikerült h szerelmes volt a lányba, nempedig csak lyukra ment...
köszi a válaszokat!
:)
16/f
Elsőnek azt kell magadban nyugtáznod, hogy az a lány ugyonolyan szarosseggű mint akárki más. Egyszerűbben mondva bármennyire is játsza az agyát semmivel se jobb vagy különb nálad.
A másik, hogy meg kell találnod az erősségeidet, amik önbizalmat adnak. Nekem a kedvességem, az optimizmusom, a beszédem, a bátorságom és megbízhatóságom adja meg ezeket. Szokták szeretni a nők. Ez ad önbizalmat. Az önbizalmat is szeretik a lányok Én soha nem tudtam hirtelen, gyorsan ismerkedni, engem megszeretnek, így is ismerkedem.
Lényeg mi lényeg, ne emeld piedesztára a csajokat, és ezt tudatosítsd megadban. Meg gyúrj az erősségeidre. Ennyi. A többi tapasztalat.
Jah az is segít, ha olyan csajokkal gyakorolsz akik barátok de tetszenek, de soha nem lesz semmi. Ezekkel lehet a legjobban flörtöléssel gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!